Artikeln innehåller reklamlänkar
röhnisch pms kollektion

Röhnish släpper PMS-kollektion – se alla plaggen här

Har du någonsin efterfrågat en PMS-kollektion med träningskläder? Kanske inte rakt ut – men designlösningarna i den här kollektionen är verkligen så smarta. Spana in dem nedan!

Du kanske också känner igen dig i att brösten svullnar eller att magen är mer uppblåst under vissa tider i månaden? Om du är en av alla de som har behövt olika storlekar innan, under eller efter mensen så kan det vara värt att spana in Röhnisch nyheter.

Det var på Internationella Kvinnodagen som Röhnisch släppte vad de kallar för en "PMS-kollektion". Det som definierar kollektionen, som heter Infinte Flex, är nämligen att både sport-bh:n och träningstightsen enkelt kan justeras till din kropp och dagsform. Mer specifikt så kan du med hjälp av remmar under brösten eller i midjan ändra storleken för bästa komfort och passform.

Förutom att plaggen ska passa under olika faser i menscykeln så är de också perfekta i början av graviditeten när magen börjar växa. Om du köper plagg ur kollektionen så donerar Röhnisch dessutom 10 % av intäkterna för kollektionen till forskning för kvinnohälsa – hur bra? Du kan spana in plaggen nedan!

Justerbara träningsplagg i Röhnisch PMS-kollektion Infinite Flex

Svart sport-bh med tjocka axelband och justerbara band under bysten för optimal passform. Den finns här (länk till Apprl).

Svarta träningstights med hög midja. Omkretsen och passformen på midjan kan justeras med hjälp av band i sidorna. De finns här (länk till Apprl).

Beige tränings-bh som du kan justera utifrån din kropp. Den finns här (länk till Apprl).

Beiga träningstights med röda och svarta detaljer och justerbar midja. De finns här (länk till Apprl).

Foto: Röhnisch

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Ny behandling mot svår PMS – hälften slapp sina symtom
Snygga och bekväma leggings att bära resten av vintern
Bianca Ingrossos mensvideo – detta har hänt