Så gör du vegetariska tacos utan gluten och laktos

Så gör du vegetariska tacos utan gluten och laktos

I en studie som Sveriges Lantbruksuniversitet har utfört visade det sig att sojafärs har hela 17 gånger lägre CO2-utsläpp än traditionell köttfärs. Och att äta vegetariskt en dag i veckan är inte alls svårt om du bara hittar rätt produkter. Veggi Tacomix, som är den perfekta basen för vegetariska tacos, är bara en i raden produkter som förenklar livet för vegetarianer och som smakar minst lika gott som originalet.

Veggi Tacomix är en färdigkryddad mix med torkad sojafärs som du enkelt tillagar med vatten. Produkten är baserad på GMO-fri sojaprotein och enkla rena kryddor som är både laktos- och glutenfria.

Att göra vegetariska tacos har aldrig varit lättare!

Allt du behöver göra är att blanda Veggi Tacomix med 2,75 dl hett vatten. Rör om ordentligt och låt svälla i minst 15 minuter. Fräs sedan tacomixen i en stekpanna med lite olja. Smaka av med salt och njut av perfekta vegetariska tacos!

Ingredienser i Veggi Tacomix:

Sojafärs, tomat, vitlök, socker, paprika, oregano, spiskummin, salt, lök, rökt paprika.

________________________________
Veggi Spicy Mix är en färdigkryddad mix baserad å GMO-fri sojaprotein och enkla rena kryddor, laktos- och glutenfria. Det enda du behöver göra är att blanda mixen med 2,5 dl kokande vatten och vänta i 15 minuter. Sedan formar och steker du dina burgare och falafel eller bara steker den färdigkryddade tacomixen. Veggi Spicy Mix finns i butik från och med vecka 11. Du hittar Veggi Spicy Mix på: Ica, Coop och City Gross. Spicy Mix finns som: Tacomix, Burgermix och Falafelmix. Enklare och godare kan det inte bli!

Baaam i samarbete med Veggi