Så håller sig supermodellen Gigi Hadid i toppform

1. Äter hälsosamt

”New York är en bra stad för en person som vill leva hälsosamt. Jag har en nyttig Juice-bar precis runt hörnet och jag gör min egen mat hela tiden. Dock är hamburgare och pommes frites min största svaghet…”

2. En balanserad kost

”Det viktigaste jag gör är att äta hälsosamt och träna. Jag spelade volleyboll i tolv år, jag har ridit i hela mitt liv och nu boxas jag varje dag. Jag tror att det viktigaste för att hålla sig i form är att äta rent och träna, men att samtidigt ha en dag i veckan där man fuskar.”

3. Volleyboll och lagsporter

Gigi spelade, som ovan nämns volleyboll, i tolv år vilket bidrog till hennes tävlingsinriktade sida och lärde henne fysisk disciplin.

4. Hälsosam tävling

Gigi har varit bikinimodell för Sports Illustrated och har deltagit i flera olika lagsporter med andra kvinnor. Oavsett om det har handlat om att spela volleyboll med modellkollegan Lily Aldridge, eller att kasta första kastet i en professionell baseball-match, kräver Gigis jobb att hon håller sig aktiv. Gigi och hennes kollegor tävlar helt enkelt i en hälsosam livsstil.

5. Nya utmaningar

”Boxning har varit perfekt för mig och det har blivit min nya sport och jag känner att jag hela tiden utvecklas och blir bättre.”

6. Hon ger sig upp i ringen

”När man boxas går man verkligen in i det mentalt och du glömmer helt bort vardagen och du glömmer även bort att du tränar. Du ger hela din kropp en ordentligt match och du vill alltid komma tillbaka för mer.”

7. En professionell tränare

Gigi tränar tillsammans med en professionell tränare som har hjälpt henne att hitta passionen för boxning. Hennes tränare heter Rob Piela och han berättar att de ”alltid börjar med att hoppa hopprep för att tona benen för att sedan göra balett-inspirerade övningar på golvet. Därefter börjar vi boxas! Det är en fantastisk sport för alla som är tävlingsinriktade.”

Ännu mer inspiration:
Trött på burpees? Här kan du lära dig fem nya varianter!
6 livsmedel som får dig att gå ner i vikt under vintern
Morgonrutinerna som boostar din förbränning

Foto: All Over Press