
Sockerfri cheesecake med smak av hallon
Bjud på en sockerfri cheescake med smak av friska hallon och kanel. Lyxigt, gott och väldigt enkelt!
Den här cheesecaken är fantastiskt god. Hallonen gör den extra frisk och mascarponen ger en mjuk och rund smak. Tillsammans med en hint av kanel blir det magiskt!
Missa inte! Nyttiga brownies med hasselnötter och flingsalt
Du behöver
Botten:
20 gram smör
1 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1 msk sötströ
2 krm kanel
Fyllning:
60 gram hallon, färska eller frysta
60 gram mascarpone
1 ägg
0,5-1 msk sötströ
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda ingredienserna till bottnen och tryck ut i en form. Förgrädda i cirka 8-10 minuter.
3. Mixa ingredienserna till fyllningen. Fördela sedan över den förgräddade bottnen.
4. Grädda i mitten av ugnen i ca 35 minuter. Kolla om cheesecaken är färdig med hjälp av en sticka! Låt svalna.
Läs mer
Så gör du sockerfria ice cream sandwiches
Sockerfri smulpaj med äpple och kanel
Lyxig (och sockerfri) champagnemojito
Bildkälla IBL