Sockerfri smulpaj med äpple och kanel

Sockerfri smulpaj med äpple och kanel

Vem älskar inte kombinationen av äpple och kanel? Den här smulpajen är både socker- och glutenfri. Vi lovar att du kommer älska den!

Äppelpaj, finns det något godare? Den här varianten är fri både från socker och gluten och den är superlätt att göra. Servera gärna med vaniljkesella!

Missa inte! Nyttiga brownies med hasselnötter och flingsalt

Du behöver
80-100 gram äpple
20 gram rumsvarmt smör
0,5 dl mandelmjöl
1,5 msk riven kokos
1 msk hasselnötsmjöl
1 msk sötströ
2 krm kanel

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Skär äpplena i skivor och lägg dem i en pajform som är ungefär 16 cm i diameter.
3. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt smöret.
4. Smula degen över äpplena och grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter.

Läs mer
Recept: Matchabrownies med vit choklad
Sockerfria morotsmuffins med passionsfrukt
Så gör du pink sangria – sommarens trenddrink

Bildkälla IBL