Lindahls breddar sitt kvargsortiment lagom till våren med tio nya produkter.
– Jordgubb-rabarbersmaken visade sig vara väldigt populär och uppskattad av konsumenterna under sommaren förra året, vilket var tydligt i både försäljningen och responsen på sociala medier, säger Anders Björklund, Key Account Manager, för Lindahls Mejeriprodukter, i ett pressmeddelande.
Läs mer: 5 underbara sätt att söta kvarg
Några av nyheterna är kvarg med jordgubb- och rabarbersmak, päronsmak samt drickkvarg med smultronsmak. En rolig nyhet för alla laktosintoleranta är de tre nya laktosfria alternativen, kvarg med blåbärssmak, vaniljsmak och nötchokladsmak. Säsongens smak våren 2016 är mango-ananas, som är helt utan tillsatt socker.En annan vårig smak är Hey Lemonade, kvarg med lemonadsmak. Nyheterna finns i butik redan nu.
Läs mer:
Så gör du en enkel hummus i ett steg
Här är misstaget du begår när du följer ett recept
Järnbrist – 6 tecken du bör vara uppmärksam på
Foto: Lindahls