Annons
 

Någon har gjort en trailer till High School Musical 4 – och folk kan inte hantera det

Sugen på en återförening av Troy, Gabriella, Sharpay och Ryan? En trailer till "Once A Wildcat" har fått spridning på internet och samtliga HMS-fans har gått in i chock.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Vad står högst upp på önskelistan: en nionde Harry Potter-film eller en fjärde installation av High School Musical? För dig som svarar det sistnämnda har en teaser dykt upp på internet som kommer spela spel med dina känslor.

Annons

High School Musical 4:s Facebooksida finns en trailer till ”Once A Wildcat” som visar vad samtliga HSM-karaktärer sysslar med tio år senare.

Internets alla millenials fick en kollektiv hjärtinfarkt av den korta trailern och hashtaggen #HMSReunion tog över Twitter.

MEN lyckan var kortvarig då flera personer påpekade att trailern är ett ihopklipp från andra filmer och att ”Once A Wildcat” faktiskt inte är en verklig grej, i alla fall inte just nu. Och reaktionerna när fler och fler insåg detta sorgliga faktum var lika känslostarka. Trailern är tydligen gjord av ett fan och har i skrivande stund dryga 27 miljoner visningar.

En fjärde High School Musical-film är dock på gång, men inte riktigt den som fansen efterfrågar. Den nya filmen ska istället handla om nya Wildcats och deras rivaler West High knights.

Foto: Disney