Annons
 

Hitta en träningskompis och nå bättre resultat

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Att ha en träningskompis hjälper dig att nå snabbare resultat, om du är ute efter att gå ner i vikt. Det visar en studie från University of Pennsylvania School of Medicine. Men var hittar man egentligen träningskompisar som har satt upp samma mål som du? Vi listar fyra olika hemsidor som du kan använda dig av i jakten på en likasinnad fitnessvän!

Annons

sportdate.se: det här är en mötesplats för aktiva människor som är perfekt att registrera sig på om du vill hitta träningskompisar nära dig. Det fungerar ungefär likadant som en dejtingsajt, men förutom nya vänner kan du även hitta träningsinspiration och få ny kunskap inom träning och hälsa.

traningspartner.nu: det här är mer som ett forum där du kan starta trådar för att hitta träningskompisar nära dig. På sajten kan du även sälja och köpa träningsutrustning, samt hitta träningsanläggningar som passar dig.

joinme.nu: här kan du träffa likasinnade i din kommun som vill träna på samma sätt som du. Som medlem kan du även hänga med på olika aktiviteter och skapa nya grupper där du och dina nya vänner kan diskutera er träning och peppa varandra!

jogg.se: det här är sidan för dig som gillar löpning och som gärna tränar tillsammans med andra löpare. Här kan du vara med i en peppande gemenskap och hitta löparkompisar, föra träningsdagbok samt läsa motiverande bloggar.

Foto: All Over Press