Annons
 

Hög modegrad på Swedish Open

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Hunkydory är officiell klädsponsor för Swedish Open i Båstad.

Hunkydory är officiell klädsponsor för Swedish Open i Båstad.

Hunkydory klär för andra året i rad alla funktionärer, domare och bollkallar under Collector Swedish Open i Båstad, med start den 3 juli. Nytt för i år är att Hunkydory ansvarar för både herr- och damveckan.

Annons

– Tennis är förutom spänningen, även en estetisk sport med en rik historia som tilltalar oss på Hunkydory. I år har vi blickat västerut för inspiration, närmare bestämt till den legendariska tennisklubben Palm Springs Racquet Club och dess välklädda ikoner som Clark Gable och Errol Flynn. Medlemsklubben med sin dramatiska omgivning av öken och berg visar en tid då 50-talets sportmode blandades upp med klassiska, välskräddade fritidskläder, säger Christopher Bjercke, VD och grundare av Hunkydory.

Läs även: Hunkydory öppnar webbshop.

I samband med sommarens upplaga av Swedish Open lanserar även skoföretaget Ten Points specialdesignade skor i svenska blågula färger. Skorna, som inte direkt lämpar sig för tennisbanan utan snarare för festen runtomkring evenemanget, är ingenting för den som inte gillar att synas.

– Nej, det är skor med hög modegrad. Både på herr- och damskon är ovansidan i kornblå mocka och fodret i gult skinn, säger Ten Points Magnus Palmér.

Skorna, med namnet ”After Tennis”, kostar 849 kr för dammodellen och 995 kr för herrmodellen.

Skon "After Tennis" från Ten Points lanseras lagom till Swedish Open.

Skon "After Tennis" från Ten Points lanseras lagom till Swedish Open.

Av: Rose-Marie Söderlund