Annons
 

OMG! Hon ryktas återvända till Vampire Diaries

Älskar du Vampire Diaries lika mycket som vi? Då är det här förmodligen en nyhet du kommer tycka om.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Just nu pågår den sista säsongen av Vampire Diaries. Säsongens sista avsnitt släpps under 2017 och det är med blandade känslor vi ser fram emot dem. Vi vill såklart veta hur det ska gå för karaktärerna i Mystic Falls, samtidigt som vi inte vill att serien ska ta slut.

Annons

Men nu har det gjorts ett avslöjade som gör att vi längtar extra mycket! Vi verkar nämligen få se ett väldigt kärt (och kanske lite oväntat?) återseende i de sista avsnitten.

Läs mer: Zara Larssons magiska framträdande ger oss gåshud – se det här!

I en intervju med Entertainment Tonight avslöjar nämligen Julie Plec, en av skaparna bakom serien, att hon har en dialog med Nina Dobrev som spelar Elena, om att hon ska komma tillbaka i säsongavslutningen. Och det verkar dessutom väldigt lovande att det faktiskt blir av!

”Det känns väldigt bra. Vi har pratat och jag vet att hon till hundra procent vill vara med, och självklart vill även jag till hundra procent ha med henne. Så det handlar bara om att hitta en tid i schemat. Men, låt mig säga så här: Jag skulle bli förkrossad om det inte skulle gå, så jag har en känsla av att vi kommer lyckas”.

Vill du att Elena ska komma tillbaka?

Läs mer:
Justin Bieber ger ett smakprov på sin nya låt – lyssna här!
6 anledningar till att vi vill bära matta naglar i höst
Gigi och Kendall tolkar Justin Biebers ”Baby” – och det är så roligt!
Äntligen! Se den officiella trailern för Gilmore Girls: A Year In The Life

Bildkälla Warner Bros