Annons
Lyx för skorpionen och karriärskliv för oxen – se ditt horoskop för december
 

Lyx för skorpionen och karriärskliv för oxen – se ditt horoskop för december

Hur blir årets sista månad för just dig? Se vad stjärnorna säger om karriär, kärlek, vänskap, nöjen och hälsa.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Läs mer: 18 vanliga mammors bilder visar hur det känns att få barn

(reklamlänk via Apprl)
Berlock väduren från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Väduren

Den här månaden ser helt lovande ut eftersom du är beredd att expandera och dra iväg på äventyr kära Vädur. Det är dags att planera och börja uppleva dina drömmar nu. En perfekt tid för att ägna dig åt resor och studier. Du söker mer erfarenheter som du också smidigt kan använda dig utav och kanske kommer du att börja dra igång en egen business. Världen är redo för dig, gör dig redo för världen.

Annons

(reklamlänk via Apprl)
Berlock oxen från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Oxen

December kommer erbjuda dig tid för självreflektion och för att ta tag i ditt inre liv kära Oxe. Du kan ta väldigt stora kliv framåt, både vad gäller dina känslor men också på ett mer professionellt plan där du får chansen att knyta starka kontakter. Det bästa du kan göra är att ha ett fokus på dina mål. Ju mer du säger Ja till att dyka ner i både dig själv och vågar ta risker nu, desto fortare kommer du att kunna se fantastiska resultat.

(reklamlänk via Apprl)
Berlock tvillingarna från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Tvillingarna

Den här månaden kommer helt klart att belysa dina relationer och hur du på bästa sätt kan hantera dem kära Tvilling. Nu får du se till att bygga broar, vara öppen för människors idéer och feedback. Ta vara på tillfället och lär dig något nytt om dig själv. Hur du funkar med andra, om det finns ett sunt ge och ta i dina intima kontakter och fundera på om du dras till personer med status eller om du väljer med hjärtat. Nya givande vänner är på väg in i ditt liv.


(reklamlänk via Apprl)
Berlock kräftan från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Kräftan

December kommer få dig att få upp ögonen för nya livskvalitéer och ett mer holistiskt tänk kära Kräfta. Räkna med att gotta dig i träsket utav ekologiskt, detox eller nya träningsformer. En sak du kan tänka på är att också börja rensa i röran och få en bättre ordning i hemmet. Var inte rädd för att kasta saker som inte längre ger dig någon glädje, skänk det istället. Du kommer må bra utav att få ge och att få visa andra människor lite goodwill.

Missa inte! Amanda gick från praktikant till vd på ett år – här är hennes bästa karriärtips

(reklamlänk via Apprl)
Berlock lejonet från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Lejonet

Nu blir det festligheter i ditt liv kära Lejon. Här har du chansen att förverkliga något som du brinner för. Ha en öppen attityd för vad som kommer i din väg och var beredd på att snabbt hoppa på tåget. Tänk på att det lätt kan uppstå drama eftersom du inte ger efter för dina känslor eller åsikter nu. Du drar till dig mer av nöjen och livets delikatesser. Din kreativitet kan locka in dig på ett nytt spår, du byter riktning och tror på dig själv.

(reklamlänk via Apprl)
Berlock jungfrun från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Jungfrun

December handlar för dig om att uppskatta tiden då du är med dig själv kära Jungfru. Och då pratar vi till exempel om att ägna dig åt lite lyxigare hemma-spa, laga goda middagar, lägga dig i soffan och läsa eller kolla på filmer. Njut av ditt eget sällskap utan krav. Samtidig är det läge för att fräscha upp ditt hem, piffa och pynta. Familjetiden är här och det kommer passa dig utmärkt att få vara med nära och kära. Bjud hem folk i all enkelhet och skippa stressen.


(reklamlänk via Apprl)
Berlock vågen från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Vågen

Den här månaden levererar verkligen ett brett och socialt nätverk till dig kära Våg. Nu finns massor med tillfällen att umgås med dina vänner, bolla idéer, utbyta tankar och inspirera varandra. Bra tajming även för att putsa på dina sociala medier och locka människor till dig den vägen. Dina ord väger tungt så passa på att boka in möten där du vill driva din fråga. Ditt intresse för nya saker kan göra att du ansluter dig till en kurs eller drar på en kortare resa.

(reklamlänk via Apprl)
Berlock skorpionen från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Skorpionen

Detta är en perfekt tid för att prioritera, bli mer effektiv och bestämma dig för vilket projekt du ska driva kära Skorpion. Decembers tendenser blir att agera och göra verklighet av något mer konkret. Det är också nu du ska plocka fram ditt sinne för ekonomi. Du kommer automatiskt dras mer till lyx och vilja ha det alldeles för bekvämt ibland. Men visst ska du unna dig något extra och njuta av livets goda nu.

Läs mer: 10 lyxiga adventskalendrar med skönhet bakom luckorna

(reklamlänk via Apprl)
Berlock skytten från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Skytten

Nu ligger din tid äntligen framför dig kära Skytt. Räkna med att händelser och saker kan dimpa ner från ingenstans och att du själv måste agera, nappa på förslagen. Men eftersom allt ljus är på dig är det såklart viktigt att du vet vad du själv vill. Driv dina egna hjärteprojekt framåt nu och tänk inte på vad andra ska tycka. Det som gör sig lycklig är prio. Hela din utstrålning och attityd får sig ett ordentligt lyft och det syns att du har självförtoende!


(reklamlänk via Apprl)
Berlock stenbocken från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Stenbocken

December handlar till största delen om att avsluta jobbprojekt eller liknande, kanske också avsluta fler bitar i ditt liv som inte fungerar så bra kära Stenbock. Du måste släppa gammal skit, titta på dina egna mönster och försöka förstå vad du kan göra annorlunda vid nästa tillfälle. En utmärkt tid för att meditera, hålla på med andningen, yoga och öppna upp din andliga sida. Dina drömmar kan vilja säga dig något så var extra vaksam på det.

(reklamlänk via Apprl)
Berlock vattumannen från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Vattumannen

Det är nu du ska dra till dig människor som har samma intressen och mål som du själv kära Vattuman. Tillsammans kan ni göra underverk och bevisa att allt går om man bara tror på det. Just nu behöver du få göra saker som har betydelse, något där du kan förändra, påverka, vad som helst. Din energi kan ingen stoppa. Ta också och fundera över ditt eget liv, vart är du på väg och hur ser dina framtidsplaner ut?

(reklamlänk via Apprl)
Berlock fiskarna från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) .

Fiskarna

December kommer inte tillåta dig annat än att ta dig uppåt och framåt kära Fisk. Nu har du chansen att visa för din chef, lärare eller annan viktig person vilka ambitioner du har och vilka mål du tänker sätta upp. Om du känner dig vilse är det också dags att du tar dig själv på allvar och kanske kontaktar någon som kan agera coach. Se över ditt CV, skicka iväg en spontanansökan till ditt drömjobb. Ingenting är omöjligt – men du måste agera.

Foto: IBL, ESA/Hubble, privat

 
Annons Laddar nästa artikel…