Annons
Ian Somerhalder tillbaka i tv-rutan – med ännu en vampyrserie
 

Ian Somerhalder tillbaka i tv-rutan – med ännu en vampyrserie

Har du ett ”The Vampire Diaries”-format hål i ditt hjärta? Snart kan det kanske fyllas av Ian Somerhalders nya vampyrserie.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Läs mer: 12 magiska filmer och serier att se när du saknar Harry Potter

Allas vår älskade Damon Salvatore gör comeback i tv-rutan. Nästan, i alla fall. Ian Somerhalder ska återigen vara med i en vampyrserie, denna gång i Netflix kommande ”V-Wars”, skriver Hollywood Reporter. Åtta säsonger av att spela en grubblande vampyr i ”The Vampire Diaries” var tydligen inte tillräckligt för Ian – och vi är tacksamma.

Annons

Serien, som baseras på en serietidning, har fått grönt ljus för tio avsnitt. Den handlar om Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder) som slängs in i skräckfylld värld när en mystisk sjukdom förvandlar vännen Michael Fayne till ett rovdjur som livnär sig på andra människor. Allt eftersom sjukdomen sprider sig förvandlas fler till vampyrer och människor tvingas kämpa för sin överlevnad. Dr. Luther Swann försöker hitta ett botemedel mot sjukdomen innan det är för sent.

Det finns ännu inget premiärdatum satt för ”V-Wars” men vi håller alla tummar för att Ian Somerhalder lyckas övertala vampyrbrorsan Paul Wesley att gästspela för en återförening av Salvatore-bröderna.

Foto: IBL

 
Annons Laddar nästa artikel…