Annons
 

Ida Sjöstedt designar romantisk kollektion för Monki

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Ida Sjöstedt for Monki lanseras i slutet av april 2014.

Ida Sjöstedt for Monki lanseras i slutet av april 2014.

Monki har precis lanserat sitt tredje samarbete med den hyllade svenska designern Ida Sjöstedt. Den limiterade kollektionen är en mix av Idas romantiska stil och Monkis glada attityd.

– Jag ville hitta den där magiska kombinationen av maximal romantik, en lyxig känsla och ungdomlig glädje. Kollektionen är full av söta pasteller, elektriskt blått, mjuka material och lika mjuka silhuetter. Det här är kläder att ha roligt i, säger Ida Sjöstedt.

Annons

Glädje är något som kännetecknar Ida och hennes plagg och modevisningar.

– Jag vill att mode ska vara roligt. Det är så jag känner för min egen kreativa process och det är så jag vill att de som bär mina kläder ska känna. Jag vill skapa kläder med kraften att få tjejen som bär dem att känna att hon ser fantastisk ut. Jag vill att hon ska få komplimanger för vad hon har på sig och jag vill att hon ska ha roligt under tiden, säger Ida.

Kollektionen består av en långklänning, två korta klänningar, två t-shirts, ett par långbyxor och ett par shorts. Priserna ligger på mellan 500 och 1 300 kr.
Klicka här för att se bilder från pressfrukosten.

Läs även: Ida Sjöstedt designar champagne för Alexandre Bonnet

Ida Sjöstedt for Monki lanseras i slutet av april 2014. Ida Sjöstedt for Monki lanseras i slutet av april 2014. Ida Sjöstedt for Monki lanseras i slutet av april 2014. Ida Sjöstedt for Monki lanseras i slutet av april 2014. Ida Sjöstedt for Monki lanseras i slutet av april 2014.

Av: Rose-Marie Söderlund