Annons
 

Iphones nya uppdatering är den största (och bästa!) hittills

Med jämna mellanrum släpper Apple nya uppdateringar för våra telefoner. Nu har de teasat hur kommande versionen ser ut - och vi kan knappt vänta!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Det känns som att det händer hela tiden: den där rutan på din Iphone dyker upp som påminner om att det finns en ny uppdatering att hämta. I de flesta fall känns det bara jobbigt och alternativet om att uppdatera senare är lockande. Men nu har Apple teasat om hur den kommande versionen ser ut och vi gillar det!

Annons

Hemligheten är ute: Det står i:et i Iphone för

IOS 10 ska göra det möjligt att skriva handskrivna meddelanden, Snapchat-inspirerande videos med text och emojis ska få ännu större utrymme (är det ens möjligt?). Uppdateringen ska, inte bara ge dig förslag på ord när du skriver sms, utan ge förslag på hela meningar. Förutom att våra sms får en makeover så ska även röstmeddelanden nu bli transkriberade till text och din telefon ska kunna upptäcka spamsamtal – innan du svarar.

Men det här är inte allt. Uppdateringen ska göra telefonerna betydligt smartare och ska, bara genom att du lyfter upp din telefon, lysa upp och visa notiser och händelser. Det mesta ska helt enkelt gå att göra utan att ens gå via hemknappen.

ios 10

Apple visade upp hur skärmen kommer att se ut – bara genom att du lyfter upp telefonen.

En väldigt bra nyhet är att du inte ens behöver köpa en Iphone 7 för att få den här uppdateringen utan den ska finnas tillgänglig för alla Apple-lovers senare i år!

Missa inte:
Här är den nya Iphone-laddaren (och det är den bästa någonsin!)
Därför kan du bara neka vissa samtal på Iphone
Här är nyheten om Iphone 7 (som kommer få alla att jubla!)

Foto: Apple, Pinterest