Annons
 

Isabella Löwengrip om skilsmässan: ”Det var mitt initiativ”

Med ett helt imperium framför sig ville Isabella Löwengrip satsa på karriären. Men Odd var inte helt med på noterna. Nu berättar Isabella om hur olika värderingar om familjeliv och karriär ledde till skilsmässan.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Läs mer: Så mycket tjänar Isabella Löwengrip i månaden – bara på sin blogg

I maj bekräftade Isabella Löwengrip och Odd Spångberg det många spekulerat i ett tag – de skiljer sig. Det gemensamma uttalandet kom i form av ett blogginlägg där de berättade att de efter en tids funderingar kommit fram till att de ska skiljas.

Annons

Men skilsmässan var ett initiativ från Isabellas sida, det berättar hon nu i en intervju med Damernas Värld. På frågan om var hon som professionell affärskvinna gör av alla känslor mitt i en jobbig skilsmässa svarar hon:

– Jag är bra på att bita ihop. Jag är stark, men att gå igenom en skilsmässa med två små barn är såklart ingen lätt process. Jag är en rationell person, så när jag kände att ”det här är inte bra, nu måste jag gå vidare”, då gjorde jag det. Om jag inte mår bra gör jag något åt det. Skilsmässan var mitt initiativ. Vi hade olika värderingar och olika åsikter om familjelivet och karriären, så det funkade inte för mig.


I intervjun öppnar hon upp för möjligheten att hon kanske var för ung för att gifta sig och att hennes problematiska bakgrund påskyndade processen att skaffa familj. Men entreprenörsandan dämpades inte och Isabella ville satsa mer på karriären, något som Odd inte var helt med på.

– Ju mer stabil jag blev i livet, desto mer ville jag växla upp i min karriär. Jag ville leva med någon som ville vara med på den resan, säger hon till Damernas Värld.

Foto: Löwengrip Care & Color