Annons
 

JAAAA! Baaam kan bli Årets digitala tidskrift

Nu kan Baaam vinna ett mäktigt pris – igen! Den här gången är det Sveriges tidskrifter som har nominerat oss för Årets digitala tidskrift.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Det har knappt gått 6 månader sedan Baaam för första gången såg dagens ljus. Men det hindrade inte Sveriges tidskrifter att nominera oss till priset Årets digitala tidskrift. Så här lyder nomineringen:

Annons

Här har vi tidskriftsvärldens motsvarighet till SKAM. Med hjälp av djupintervjuer i målgruppen unga kvinnor har man lyft den klassiska ‘tjejtidningen’ till den digitala arenan med autenticitet i fokus. En uppstickare att hålla ögonen på nu och framöver i alla kanaler”.

Den 8 november utses vinnaren vid en gala på Cirkus i Stockholm. Förra året blev det storslam för våra kollegor på Frida (ingen har väl glömt chefredaktören Terese Allerts girl power-tal?).

Och i år kan det alltså vara Baaams tur. Vi tävlar mot mer rutinerade branschkollegor som Blankspot, Travronden och Vego.

Utöver Baaam är dessutom Allers digitala utvecklingsteam nominerade i kategorin Årets utvecklare och i Årets mediesäljare är Marit Thune från Aller nominerad.


Sedan Baaam lanserades har vi nominerats till flera priser. Redan den 4 oktober avgörs om Baaam tar hem bucklan som Best new brand i den prestigefyllda Digiday Awards i London.

Men även om priser är kul är ni läsare det allra viktigaste vi har. Och vi har fått sååå mycket kärlek av er, kära följare. Ni blir fler och fler och hjälper oss varje dag att göra vårt innehåll bättre. Låt oss ta en walk down the memory lane.

Här är bara några av de artiklar och videos som ni har hjälpt oss med – och gillat och delat:

Vet du vad du dansar till i ”Despacito”? Vi vet – och det är riktigt snuskigt

Sandra, 22, är jägare: ”Det ger mig avkoppling och gemenskap”

Alexandra, 27: När ska Sverige börja bry sig om min fitta?

Sofia, 29: Jag har fyra fasta partners – men kärleken tar aldrig slut

Hayat, 17: Jag bär niqab – det här är vad jag möts av varje dag

Janina, 25, blev svårt sjuk och fick en hjärtinfarkt – ett år senare kom hon tvåa på milen

 

Anna, 37: Hörrni, H&M, varför kan inte tjejer ”create the future”?

Maia, 28, har lipödem: Jag har skämts för min kropp hela livet

Alexandra Rejsmar: Hur ska jag kunna veta att du inte kommer att våldta mig?

 


 
 


Annons