Annons
 

Janie Bryants bästa tips inför bröllopet (rätt underkläder!)

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Janie Bryant bar figurformande underkläder från Maidenform på sitt bröllop.

Janie Bryant bar figurformande underkläder på sitt bröllop.

Janie Bryant är inte bara kostymdesigner på den populära TV-serien ”Mad Men”, hon är nygift också! Här delar hon med sig av sina fem bästa tips inför bröllopet:

1. Välj klänning baserat på vem du är. Jag valde en romantisk, axelbandslös klänning med tajt överdel och vid kjol från höfterna och nedåt i silke och chiffong som påminner mig om den perfekta sommardagen.

Annons

2. Välj rätt underkläder. Min klänning är axelbandslös så jag valde behån Maidenform One Fabulous Fit och lårformande trosor. När du provar din klänning, se till att ta med dig underkläderna och dina skor. Det kommer hjälpa din skräddare att få klänningen att sitta perfekt!

3. Glöm inte bröllopsnatten! Efter ceremonin kan du smita iväg ett ögonblick för att byta till sexiga spetsunderkläder. Han kommer aldrig att få reda på det!

4. Planera skämma-bort stunder i förväg. Klipp och färga ditt hår två veckor före. En vecka före bröllopet kan du njuta av en ansiktsbehandling för att slappna av och känna dig vacker.

5. Ha ett nöd-kit till hands. Ta med ett litet kit fyllt med nödvändigheter som läppglans och din favoritparfym som du kan bättra på mellan ceremonin och firandet.

Läs även:
Tyck till om trosan som sägs trolla bort dina celluliter
VIDEO: 18 konstiga bilderna på brudtärnor
Allt om prinsessan Madeleines bröllopsklänning
11 smarta behå-trick varje kvinna borde känna till

Janie Bryant bar figurformande underkläder från Maidenform på sitt bröllop.

Janie Bryant bar figurformande underkläder från Maidenform på sitt bröllop.

Av: Rose-Marie Söderlund