Annons
 

Jessica Blockströms lyx- och budgetfavoriter inom hudvård

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Jessica Blockström gillar Eucerin Even Brighter Concentrate, 389 kr/6 x 5 ml.

Jessica Blockström gillar Eucerin Even Brighter Concentrate, 389 kr/6 x 5 ml.

De är kräsna och testar fler produkter än några andra. Baaam har frågat landets främsta skönhetsexperter för att få reda på vad de själva använder för mirakelmedel för att få den perfekta hyn.

Jessica Blockström, 42 år, skönhetsredaktör Femina.

Annons

– Min hy är ganska normal och rätt typisk 40+, den blir blixtsnabbt torr om jag inte har bra produkter – men också lite trist rödflammig runt näsvingarna. Och det märks direkt på hudytan när jag är trött eller stressad, då blir rynkor och linjer irriterande tydliga. Jag har arbetat i snart 20 år som skönhetsredaktör. Dagarna växlar mellan roligt jobb framför datorn, vimmelmingel på pressmöten, lugna hundpromenader i skogen och många kalla timmar i ishallen.

Jessicas budgetfavorit: Eucerin Even Brighter Concentrate, 389 kr/6 x 5 ml.
– Riktigt bra hudvård till en budgetkassa rinns från märket Eucerin och speciellt bra är Even Brighter Concentrate. För några hundralappar gör de här kapslarna synlig skillnad på pigmentfläckar på några veckor till skillnad mot många andra mycket dyrare produkter.

Jessicas lyxfavorit: Sensai Prime Solution, 1 595 kr/75 ml.
– Kanebos Prime Solution från Sensai-serien svider en del i plånboken men är inte ditt vanliga ansiktsvatten. Det här är en vårdande fuktbooster som verkligen jobbar på djupet. Den används innan serum och kräm och gör att min hud aldrig känns torr, inte ens om det blåser iskalla sibiriska vindar ute eller om jag råkat hamna lite för länge under solen. Bara lugn, mjuk, fräsch och skön.

Sensai Prime Solution, 1 595 kr/75 ml.

Sensai Prime Solution, 1 595 kr/75 ml.

Av: Charlotta Flinkenberg