Annons
 

Här är alla artister som är med i Jills veranda säsong 3

Säsong tre av "Jills veranda" är i full gång. I hört har de nya avsnitten premiär där Maxida Märak och Erik Lundin är några av artisterna som besöker Jill i Nashville.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Tillhör du också de som efter ”Jills veranda” fått ett plötsligt sug efter att resa genom södra USA och går runt och nynnar på countrylåtar? Snart kan du släcka din törst.

Läs mer: Aye, 23: ”Jag nekades jobb på SAS för att jag bär slöja”

Annons

SVT är nämligen tillbaka med en tredje säsong av succéprogrammet och nu har de släppt artisterna som medverkar i årets upplaga, skriver SVT Kultur. De svenska artister som gästar Jill i Nashville blir Maxida Märak, Mia Skäringer, Lisa Nilsson, Ana Diaz, Dregen och Erik Lundin.

Detaljerna kring säsongen och vad artisterna själva tar med sig är fortfarande hemliga men tidigare ämnen som tagits upp i programmet har varit klass, sexualitet och tro.

– Jag är väldigt glad för det känns som att alla artister brinner väldigt starkt för det som de kommer hit med oavsett om det är en åsikt, en passion eller övertygelse, säger Jill Johnsson till SVT Kultur.

Inspelningen av den tredje säsongen har precis påbörjats och den första gästen blir Maxida Märak. Du kan se de nya avsnitten i november 2017.

Foto: IBL