Annons
 

Jonas Hallberg ger stylingtips till nyår

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Jonas på NK i Stockholm där Baaam träffade honom.

Jonas på NK i Stockholm där Baaam träffade honom.

På jobbet ger Hollywoodstylisten Jonas Hallberg stiltips till stora stjärnor så som Cameron DiazCourtney CoxScarlett Johansson, Megan Fox, Hayden Panettiere och Jessica Alba.

Nu avslöjar han sina bästa stylingknep för dig!

Annons

– Satsa alltid på ett par snygga skor, en snygg handväska och gör någonting med makeupen. Jag menar inte att alla ska springa runt och vara hårdmakeade men kanske röda snygga naglar och läppar, säger Jonas.

Hur kan man uppdatera sin vardagsstil?
– Du kan göra mycket med ganska enkla medel, du behöver inte springa ut och köpa en ny garderob. Du kan fixa och trixa lite med det du har. Jag tror på småsaker, några schyssta accessoarer, något coolt halsband till din vardagsoutfit.

Vilken är den vanligaste stilmissen?
– Jag kan tycka att folk här hemma överstylar sig nästan, att det är för mycket av allting. Det är för mycket hår och makeup, för glittriga strumpbyxor och skorna är för bling-bling. Jag tycker det är fint att göra det ganska enkelt.

Hur ska man klä sig till fest?
– Har du en perfekt fitting på din klänning och jättesnygga klackar och de där röda läpparna och naglarna så kan den där lilla enkla klänningen för 598 kronor kännas som att den kostar 5998 kronor. Du kan trolla ganska bra med superenkla medel. Ta en enkel klänning och lägg till ett glammigare bälte, kanske ett lackbälte för 200 spänn, så kan det kännas som värsta Cavalli-outfiten.

Läs även: Jonas Hallberg: ”Min julgran är värd 330 000 kr!”

Fixa Jonas feststil!

Fixa Jonas feststil!

Av: Emilie Hermansson