Annons
 

Josefin Dahlberg tipsar: 3 sätt att styla blommiga sommarklänningen

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Josefin Dahlberg tipsar: 3 sätt att styla blommiga klänningen

Josefin Dahlberg tipsar: 3 sätt att styla blommiga klänningen

Den blommiga klänningen är ett plagg som många har i sin sommargarderob. Men det är också många som tycker att den är lite för gullig för att bära. Chics modebloggare och modereporter Josefin Dahlberg visar hur du kan styla den blommiga klänningen på tre sätt; rockigt, sött och festligt.

Annons

– Jag är egentligen ingen klänningstjej och jag har absolut inte en rosablommig klädstil. Men jag gillar blommiga sommarklänningar ändå. Jag gillar kontraster och tycker att den blommiga klänningen blir skitsnygg tillsammans med en skinnjacka, boots eller en hatt. Och för dig som gillar den söta blomsterlooken tycker jag ska köra all in på det och då är den här klänning ett måste!

Blommig sommarklänning: Vero Moda, 349 kr.

Sommarklänning med rockig styling.

Sommarklänning med rockig styling.

– Om du inte vill vara för söt så tycker jag att den blommiga klänningen blir skitsnygg om du matchar den med boots och skinnjacka. Det blir då både rockigt men ändå sommarfräscht. En kombo jag helt klart kommer köra på i sommar!

Sommarklänningen i en söt sommarstyling.

Sommarklänningen i en söt sommarstyling.

– För dig som gillar blommigt, sött och ljust är ju den blommiga sommarklänningen ett drömplagg. Matcha med ljusa toner och nätta skor för att behålla den romantiska känslan.

Festklädd i sommarklänning.

– Självklart fungerar sommarklänningen lika bra till vardags som till fest. Om du inte vill få det för flickigt välj att styla med svart och lite tyngre accessoarer och du är redo för en grym partykväll!

Av: Josefin Dahlberg