Annons
 

Josefin Dahlberg tipsar: 3 sätt att styla långkjol

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Josefin Dahlberg tipsar: 3 sätt att styla långkjolen

Josefin Dahlberg tipsar: 3 sätt att styla långkjolen

Ett plagg som både är snyggt och skönt att bära i sommar är långkjolen. Baaams modereporter och modebloggare Josefin Dahlberg tipsar hur du kan styla den på tre olika sätt; vardagschic, bohemiskt och festligt.

Långkjol: Zara, 399 kr.

Annons

– Långkjolen är ett av de plaggen som jag bor i under sommaren. Så skönt och snyggt! Den fungerar lika bra till vardags och stranden som till sommarfesten. Min stil är lite bohemisk så jag älskar att bära långkjolen tillsammans med en oversize blus och hatt. Men det finns så många sätt att bära den på. Den finns också i alla olika färger och jag tycker lätt att man ska välja en långkjol i en stark färg och låta resten av stylingen vara enkel.

Vardagschic i långkjol.

Vardagschic i långkjol.

– Som sagt är långkjolen ett väldigt bekvämt plagg, perfekt för varma sommardagar. Matcha med en enkel topp och fina sandaler.

Boho-chic i långkjol.

Boho-chic i långkjol.

– Min personliga stil är ganska bohemisk och jag älskar att klä mig i långkjol matchat med en oversize blus. Hatten är min favoritaccessoar och passar perfekt till denna bohemiska look.

Festklädd i långkjol.

Festklädd i långkjol.

– Långkjolen passar lika bra till vardags som fest. Matcha den med en snygg partytopp, dina favoritklackar och partyväskan och du är redo för fest!

Av: Josefin Dahlberg