bästa jobbarkompis

11 tecken på att din bästa jobbarkompis är kvinnan i ditt liv

1. Det finns ingen som kan peppa dig inför dejter som hon kan. Och hon pausar gärna jobbet för ett par minuter (heh, eller lite längre än så), för att snacka.

2. Hon gör söta saker när du är lite nere. Kanske får du ett gulligt block eller så bjuder hon på en bulle. Hon vet alltid när det är dags att boosta dig lite extra!

3. Hon är BÄST på att ta en aw…

4. … och hon lider tillsammans med dig dagen efter.

Läs också: 23 stadier du går igenom när du är bakis på jobbet

5. Hon håller dig alltid om ryggen. Oavsett om det gäller att peppa inför ett lönesamtal, att du har blivit orättvist behandlad eller de där gångerna som du är ”sjuk” och du behöver någon som täcker upp för dig.

Bildkälla

6. Hon har allt du behöver. En tampong? En laddare? En komplimang? Ett internskämt som ingen förstår? Din bästa jobbarkompis vet vad du behöver innan du själv gör det.

7. Ni slutar inte prata med varandra bara för att arbetsdagen är över – hon finns alltid ett sms bort.

8. Om någon skulle läsa era ”privata” mejlkonversationer eller höra vad ni egentligen säger på lunchrasten så skulle ni med största sannolikhet få sparken.

Läs också: 15 bevis på att du och din bästa vän är världens skönaste duo

9. Ibland undrar du (i hemlighet, såklart) varför du ens har andra vänner, när din bästa jobbarkompis är allt du behöver.

10. Känslan när du bara inser vilken SJUK tur ni hade som råkade bli kollegor av en ren slump.

11. Och ärligt talat, hon är ju världens bästa – oavsett om ni är på jobbet, på semester eller på en skum nattklubb vid fyrasnåret en söndagsmorgon.