5 Instagramkonton du borde följa för karriärs-inspo

Du vet såklart vilken boss du är, men alla behöver påminnas och peppas ibland. Baaam har samlat fem Instagramkonton som levererar daglig karriärs-inspiration.

En daglig dos inspiration och pepp kan göra under för ditt humör, och kan ge dig den extra pushen du behöver för att komma vidare i karriären. Baaam har listat fem Instagramkonton som levererar karriärspepp och girl power!

Läs även: 7 saker framgångsrika kvinnor gör på söndagar

1. Lean in

Ett feministisk och peppande konto som publicerar inlägg om framgångsrika kvinnor och citat som motiverar dig att pusha vidare i karriären.

2. Levo

Levo vill hjälpa dig att hitta rätt i den snåriga karriärsdjungeln och hitta passionen i ditt arbete. Med inspirerande citat och snygga bilder är kontot värt att slänga ett öga på.

503 Service Unavailable

3. The Everygirl

Både på deras sajt och Instagram finns mängder med råd och tips på hur du sätter ihop en komplett jobbgarderob, råd om karriär och ekonomi och hur du inreder ditt hemmakontor.

4. Career Contessa

Din dagliga dos av karriärsinspo med motiverande citat från framgångsrika och starka kvinnor.

5. Bossed Up

Bossed Up är en organisation som hjälper utbrända kvinnor att återhämta sig och bygga framgångsrika karriärer, och deras Instagram är så peppande!

Läs mer:
Hannalicious fem karriärtips – så når du dina jobbmål
Filippa är 19 år och VD – här är hennes bästa karriärtips
Gör som Tove – boosta karriären i USA
5 saker framgångsrika kvinnor ALDRIG ödslar tid på