Isabella Löwengrip: Så mycket pengar tjänar jag på bloggen

Isabella Löwengrip: Så mycket pengar tjänar jag på bloggen

Isabella Löwengrip har kunnat leva på sin blogg sedan hon var 14 år gammal. Nu avslöjar hon hur mycket bloggen omsätter i dag.

Isabella Löwengrip, 28, var bara 14 år när hon började blogga och tretton år senare driver hon fortfarande en av de största bloggarna i Sverige. Det dröjde inte länge förrän Isabella började tjäna rejält med pengar på bloggen och nu avslöjar hon att intäkterna vuxit sig riktigt stora genom åren. I ett inlägg förklarar hon att hennes sociala kanaler snart omsätter två miljoner kronor i månaden.

”Jag vet inte om ni minns men förut (under många år) hade jag intäkter på 500 000 kronor i månaden på bloggen, visst är det häftigt hur vi har kunnat öka intäkterna till 1.5-2 miljoner i månaden istället? Som vi har kämpat”, skriver Isabella Löwengrip i ett inlägg.

Isabella har tidigare avslöjat att hon till och med hade affärer i tankarna när det kom till ett par romantiska bilder med pojkvännen Hampus Jarlbo, 28, i Paris tidigare i år.

”Även bilden med Hampus på instagram är jobb – Fota en bild som bidrar till enormt mycket likes (30 000), ökar profilbesök, fler följare, mer betalt, större synlighet för mina varumärken (idag visas Löwengrip på en bild i flödet)”, skrev hon ärligt i sin bloggs kommentarsfält.

Hon utvecklade det hela med att hon är extremt noga med vilka typer av bilder och inlägg som får synas i hennes sociala medier och kanaler.

”Gällande rätt content så är vi extremt noga med vad som publiceras, det är ett analys-team i bolaget som hjälper till. Inget är av en slump och så har det varit sedan många många år tillbaka”, skriver hon och fortsätter senare:

”Eftersom vi vet vad som går hem på bloggen och Instagram kan vi styra kampanjer så att konverteringen blir hög. Det är därför stora bolag kan lägga miljonbelopp på synlighet i mina kanaler, 1-2 länkar ger en halv miljon i försäljning om det är rätt match. Ganska snabbt blir det en plusaffär. Otroligt roligt. Men jag har också jobbat med det här sedan jag var 14 år. Jag kan min business”.

Foto: Ibl