Annons
 

Kellan Lutz i bara kalsongerna

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Kellan Lutz tycker själv inte att han är så snygg.

Kellan Lutz, 24, från ”Twilight” kastar kläderna i Calvin Klein Underwears nya kampanj ”Mark Your Spot”, som presenterar Calvin Kleins nya linje ”X Line”.

– Jag har jobbat som modell tidigare, så det här är verkligen en höjdpunkt i karriären. Vad mer kan man önska än att finnas på reklamskyltar för något du tyckte var sexigt och elegant när du växte upp? Det är riktigt prestigefyllt och jag älskar det! säger Kellan.

Annons

Men vad han om att posera i bara underkläderna?

– Det finns Zoolander-typer inom modellbranschen, men det ser bara desperat ut. Du måste vara självsäker, avslappnad och ha roligt. Jag ser inte mig själv som perfekt. Jag kommer aldrig att bli det, och jag vill inte vara det heller. Jag är inte den där snygga killen med perfekt hår som Rob Pattison, och det trivs jag med.

Förutom Kellan medverkar skådespelaren Mehcad Brooks från ”True Blood”, det spanska tennisproffset Fernando Verdasco och den japanska fotbollsspelaren Hidetoshi Nakata i kampanjen.

Kellan Lutz och Mehcad Brooks för Calvin Klein Underwear. Fernando Verdasco och Hidetoshi Nakata för Calvin Klein Underwear.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Mikael Jansson, Stella Pictures