Annons
Kendall Jenner tips
 

Kendall Jenners hudterapeut avslöjar hemligheten bakom hennes perfekta hy

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

I Kylie Jenners app har Kendall och Kylies hudterapeut Christie Kidd avslöjat knepen bakom systrarnas perfekta hy. Kendall har tidigare haft problem med finnar och akne, men med Christies hjälp har hon fått hyn att stråla igen. Självklart delar Baaam med oss av tipsen!

Annons

På morgonen

1. Börja med solskyddsfaktor
Även om du inte utsätts särskilt mycket för solljus så är det viktigt att skydda ansiktet mot solens farliga strålar året om. Börja dagen med att applicera solskyddsfaktor, gärna i form av en fuktkräm.

2. Återfukta
Applicera en fuktkräm i hela ansiktet. Christie tipsar om att hålla sig ifrån färgade fuktkrämer om du har problem med akne. Satsa på en djupverkande fuktkräm som håller dig återfuktad hela dagen, det ger hyn en naturlig glow och fräschör hela dagen. Dessutom sitter sminket bättre!

Läs också:
Så löser du vinterns alla beautyproblem
Tekniken som garanterar perfekta fransar – varenda gång
Victoria’s secret-änglarnas avslöjar sina hemliga skönhetstips

På kvällen

1. Sminka av dig
Det är (hur ofta du än har hört det tidigare…) jätteviktigt att tvätta bort sminket varje kväll för att hålla finnarna borta.

2. Tvätta ansiktet
Enligt Chrissie räcker det inte med att bara tvätta bort sminket. Avsluta med en bra ansiktstvätt för att få bort döda celler och orenheter.

3. Applicera ett serum
Om du har riktigt torr hy eller stora porer kan ett serum vara räddaren i nöden! Ett serum tränger in på djupet i hyn och är en väldigt lätt produkt.

4. Återfukta
En fuktkräm eller en nattkräm är en tjockare produkt som du applicerar ovanpå serumet. Den hjälper till att återfukta hyn över natten.

5. Applicera ögonkräm
En ögonkräm gör att den tunna och utsatta hyn kring ögonen får återhämta sig. Ögonkrämen kan dessutom hjälpa dig att se piggare ut.

6. Läppbalsam
Ge läpparna en chans att reparera sig under natten och glöm inte bort läppbalsam innan du går och lägger dig!

Läs också:
Så ofta borde du tvätta håret (egentligen!)
8 smarta skönhetsknep med äppelcidervinäger
5 husmorsknep för vitare tänder (som faktiskt fungerar!)

Foto: All Over Press

 
Annons Laddar nästa artikel…