Annons
Kenza visar upp första bilden på sin brudklänning
 

Kenza visar upp första bilden på sin brudklänning

Kenza Zouiten gifter sig i sommar med fästmannen Aleks Subosic. Nu ger entreprenören och modebloggaren en försmak på hur hennes brudklänning kommer att se ut.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Det var på Kenza Zouitens 25-årsfest som pojkvännen Aleks Subosic gick ner på knä och friade. Sedan dess har bloggläsarna fått följa med i planeringen av bröllopet, som ska äga rum en augustihelg sommaren 2017. Vigseln sker på lördagen och de cirka 115 till 120 gästerna bjuds på grillfest på fredagen och brunch på söndagen.

Annons

Kenza har tidigare berättat att det blir ett utomhusbröllop och att hon satsar på bohemiska detaljer med klassiska inslag gällande bröllopsdekorationer.

Relaterat: Experten: Så mycket kostade Kenzas förlovningsring

Thank you @alexandrakallner for my new nails, they look pretty with that stone….. 🙈💍

Ett inlägg delat av Kenza Zouiten (@kenzas)

Kenza har även avslöjat för sina följare att hon designar sin egen brudklänning tillsammans med Ida Sjöstedt.

– En del av mig vill satsa på en bohemisk look med lång ärmar, spets och djup rygg och den andra delen av mig vill ha något mer prinsessaktigt”, sa Kenza i en vlogg strax efter frieriet förra sommaren.

Nu visar modebloggaren upp en första bild på klänningen. På Instagram har hon postat en bild på en vit klänning i spets tillsammans med bildtexten ”Min klänning är nästan klar! Jag kan inte med ord säga hur lycklig jag är över att du ville skapa min drömklänning tillsammans med mig @idasjostedt”.

Hon skriver också att resultatet blev precis som hon önskat.

Läs mer:
Kenza avslöjar allt om sitt bröllop: ”Det blir på ett slott”
Kenza säljer sin lägenhet – se alla bilder
Kenza Zoutiens märke Ivyrevel får fler miljoner från H&M

Foto: IBL

 
Annons Laddar nästa artikel…