Annons
 

Kicki Normans lyx- och budgetfavoriter inom hudvård

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Kicki Norman gillar produkter som är snälla mot huden.

Kicki Norman gillar produkter som är snälla mot huden.

Det är kräsna och testar fler produkter än några andra. Baaam har frågat landets främsta skönhetsexperter för att få reda på vad de själva använder för mirakelmedel för att få den perfekta hyn.

Annons

Kicki Norman, 39 år, chefredaktör för Sveriges enda skönhetstidning Daisy Beauty.

– Jag är så jävla less på min hud. När jag var tonåring tyckte jag inte att min akne störde mig, men nu när jag är 39 börjar jag bli less. Jag vill ha len persikohud som det är enkelt att sminka, jag är för gammal för finnar. Och en olycka kommer sällan ensam. Huden blir rödflammig också, för självklart har jag även drabbats av känslig hud. Värst är det vintertid och när jag sätter i mig godis, kakor och läsk så förvärras inflammationerna på grund av sockret, så efter jul och nyår vill jag bara trä en papperskasse över huvudet. Jag har prövat det mesta inom salongshudvård och en hel del produkter du hittar i vanliga butiker också. På salong har md Formulations och ph Formula varit absolut bäst. När det gäller övrig hudvård är jag väldigt förtjust i lyxprodukter.

Kickis budgetfavorit: The Body Shop Tea Tree Blemish Gel, 90 kr/2,5 ml.
– För punktbehandling av de förhatliga finnarna har jag hittat en produkt som faktiskt hjälper lite. De flesta punktbehandlingar är jättebra för tonårsakne men funkar inte på mig, men denna gel kan faktiskt stoppa utbrotten ibland. Halleluja!

Kickis lyxfavorit: Dior Prestige Satin Revitalizing Creme, 3 405 kr/50 ml.
YSL och La Prairie kommer med några riktiga godbitar i vår inom hudvård, men jag väljer ändå Diors syndigt dyra kräm som vinnare. Den är speciellt skapad för känslig hud och gör huden mindre reaktiv vilket innebär att även rosaceahud kan använda den. Lyxfaktorn får tårna att krulla sig av förtjusning på mig. Med ett pris på 3 405 kr för 50 ml försöker jag hitta den på taxfree när jag reser.

Av: Charlotta Flinkenberg