Om Baaam & kontakta oss

Baaam är mer än en sajt. Vi är en mobil och social plattform som inspirerar och engagerar. Baaam är politiskt obunden med en feministisk, antirasistisk och humanistisk värdegrund.

Vi finns där du finns och vi publicerar vårt innehåll i de kanaler där du är: på Facebook, Instagram, Youtube – och såklart här på baaam.se. Det ställer stora krav på oss. Vi vet att för att du ska vilja ha oss i ditt flöde måste vi vara extremt lyhörda för vad du vill ha, vad du vill se, läsa, höra. Vi vet att varje post i ditt flöde måste förtjäna sin plats, bland dina vänner och noga utvalda.

Vi som jobbar med Baaam gör vårt yttersta för att det vi producerar och publicerar ska vara värt din tid. Vi strävar efter att varje dag ge dig något som inspirerar och engagerar på riktigt. Och detta oavsett om vi berättar om hur det känns att tråda brynen (är det värt det?) eller när nästa säsong av din favoritserie finns för binge-tittning (du är värd det!) eller hur kommande räntehöjning påverkar din möjlighet att köpa bostad (kommer du nånsin att ha råd?).

Följ oss på Facebook och Instagram

Vi lovar att göra nedslag i det som händer runtom oss, förklara skeenden, beteenden och sammanhang och visa på hur de påverkar oss, hur du kan påverka dem. Vi lovar att försöka ge dig många svar på frågan “varför” och att ge dig argument till dina åsikter och samtal. Men vi hoppas också att vi kan roa dig, ge dig skön avkoppling och inspiration.

Tillsammans med dig, din input, tankar, kärlek och kritik bygger vi Baaam varje dag!

Baaam är en del av Aller Media. Med varumärken som Elle, Femina, Frida och Baaam förser vi varje dag hundratusentals kvinnor med inspirerande och engagerande innehåll – digitalt, i sociala medier, i print och med poddar och event.

Bud- och besöksadress:

Humlegårdsgatan 6
114 46 Stockholm

Jobb och praktik

Baaam är en del av Aller Media. Med varumärken som Elle, Femina, Frida och Baaam förser vi varje dag hundratusentals kvinnor med inspirerande och engagerande innehåll – digitalt, i sociala medier, i print och med poddar och event.

Här hittar du alla lediga tjänster samt praktikplatser inom företaget. Vi prioriterar i första hand journalistpraktikanter från högskola/universitet med en längre praktikperiod.

Redaktionen

Ansvarig utgivare: Cia Jansson

Redaktionschef Nathalie Mark
072 994 89 33 [email protected]
Redaktör Sofia Börjesson
073 234 09 45 [email protected]
Redaktör (Frida.se) Annie Li Eriksson
070 866 02 54 [email protected]

Annonsera hos oss?

Är du intresserad av att annonsera på baaam.se?

Mer information och kontaktpersoner hittar du här.

Mest läst just nu