Annons
sommarsex

Läsarna berättar om sitt hetaste sommarsex.

 

Läsarnas hetaste sommarsex: ”Vi hade sex på nakenbadet”

Från den svala, svenska sommarnatten, från soliga bryggor och picknicks – här är några Baaam-läsares bästa sexminnen från sommaren.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Mitt första one night-stand
”Iskall rosé, obekväma skor, myggbett och en alldeles för tunn klänning. Jag tänkte gå och lägga mig när en skitsnygg kille kom fram och raggade på mig. Han var så himla självsäker, bara presenterade sig och frågade om vi skulle gå och ta en cigg. Det gjorde vi. Våra blickar fastnade i varandra och efter en stund började vi hångla. Hans läppar var helt underbara och jag tänkte att det här blir mitt första one night-stand. Det blev det också. Vi kunde inte hitta någon vrå inomhus där vi fick vara ifred så det blev även första gången utomhus, under den värmländska stjärnhimlen. Tyvärr slutade den här historien lite olyckligt för jag blev kär i honom, men det funkade inte för han pluggade i Lund och jag i Umeå… Men jag har inte glömt honom. E, om du läser det här – hör av dig!”
Sophie, 24

Annons

Känd från TV
”Någon vecka innan det här hände satt jag och kollade på en repris och där var han. Jag sa till min kompis att den killen vill jag gärna ligga med. I vanliga bor jag i Göteborg men nu var jag i Stockholm över helgen. På väg hem träffade jag på honom! Är det inte helt sjukt? Att vi dessutom började prata är en ännu större slump. Vi var båda fulla, och han skulle hem (jag hade inte bangat en efterfest dock), men vi bytte nummer och dagen därpå ringde han. Vi gick på ett event ihop, drack lite drinkar och sen gick vi hem till honom. Själva upplevelsen, att ligga med någon jag såg upp till och som var känd, var nog större än själva sexupplevelsen men vi fortsatte att träffas ibland, när jag hade vägarna förbi Stockholm.”
Jasmine, 29

Hon tog av sig tröjan…
”Min flickvän och jag hade picknick på en filt en bit från stan, i utkanten av en stor park. Vi hade bara varit tillsammans i någon månad. Hon berättade om sin exflickvän och vad de brukade göra, och det gjorde mig både svartsjuk och kåt. Det var varmt så hon tog av sig tröjan och bh:n för att sola topless. Då kunde jag inte låta bli henne en sekund till. Det är väldigt upphetsande att ha sex utomhus, tycker jag. Man vet ju aldrig om någon tittar.”
Maria, 28

midsommarsex

”Vi var ute i skärgården, och hade sex i gryningen”

Läs även:
Läsarna berättar: ”Våra värsta dejter”
Guide: Så använder du sexleksaker när ni har sex
Män avslöjar vad de tycker om sex – egentligen

I lusthuset
”Min pojkvän och jag var på midsommarfest i Stockholms skärgård, på ett helt underbart ställe. Jag minns inte riktigt om det var gryning eller skymning när vi drog oss undan från de andra och in i ett litet lusthus. Där hade vi sex på ett bord, med en ganska stora risk för att bli upptäckta, vilket vi förstås var medvetna om. Det var så bra och vi var så himla kära.”
Johanna, 26

Vi hade sex på nakenbadet
”Mitt ex brukade tjata om att vi skulle bada tillsammans på ett nakenbad. Han hade varit på någon sorts nakencamping någon gång och enligt honom var det sjukt nice, vilket jag hade svårt att tro på. Men jag gick i alla fall med på att åka till ett nakenbad med honom. Först kändes det lite konstigt med alla helnakna kroppar i olika storlekar och former. De flesta var ju ganska långt från idealen om man säger så… Jag kunde inte sluta smygtitta från min handduk i utkanten av stranden. Så fascinerad!

Vi badade och torkade oss torra i solen, faktiskt jättehärlig känsla att slippa blöta badkläder. När jag låg där och tittade på de andra så kände jag hur det började pirra. Det var faktiskt ganska häftigt och jag fantiserade om hur det skulle vara att ligga med vissa av de här olika personerna, både tjejer och killar. Min pojkvän kände efter lite diskret mellan mina ben och viskade ”Men du är ju helt våt.” Vi smög iväg upp på klipporna en bit bort från alla andra, men vi kunde fortfarande höra rösterna från stranden. Det spelade ingen roll att det var obekvämt med stenunderlaget, jag har aldrig varit så kåt i hela mitt liv! Jag fantiserade om att vi hade gruppsex… Det här tillfället fick mig också att inse att jag tänder på tjejer också, men tyvärr har jag inte haft möjlighet att testa sex med en tjej än. ”
Anna, 32

Läs även:
Baaam testar sexleksaker – de är bäst i test
Baaam-läsarna berättar: ”Våra värsta engångsligg”
Allt du behöver veta om analsex

Foto: IBL

 
Annons