Annons
 

En läsare berättar: Min träningsdejt slutade med sex i löparspåret

Att ta en joggingrunda med Tinder-dejten kan vara hetare än det låter. En läsare delar med sig av sina erfarenheter

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

”Jag hade varit aktiv på Tinder i några månader utan att ens gå på en dejt. Alla verkade så tråkiga och de jag ville ha matchade aldrig med mig. Jag ville bara spy på alla töntiga män som posade med kvällens fiskelycka i motljus, eller som klippt bort ansiktet på nån tjej som hängde över axeln… Ja, allt sånt som man hatar med Tinder.

Det hade inte spelat nån roll hur han såg ut tror jag, om han var man eller kvinna – det var liksom bara rent kemiskt.

Men en kväll när jag tänkt avinstallera appen fick jag en matchning med en man, vi kan kalla honom Amir. Han var inte supersnygg på bilden men han hade en alldeles speciell utstrålning så jag bestämde mig direkt för att vi skulle träffas.

Annons

Det visade sig att han delar mitt intresse för löpning så vi bokade in en spring-dejt. Jag lovar, det är mycket sexigare än det låter. Vi sågs för en lugn femkilometersjogg i en jättehärlig miljö. Vi hade jättemycket att prata om och det blev snabbt personligt på ett sexigt sätt. Jag drogs till honom – blickarna, kroppsspråket, rösten… Och jag insåg nog för första gången vad sann attraktion verkligen är.

Trots att jag haft flera förhållanden och till och med varit förlovad så hade jag aldrig känt nåt i närheten av den här sexuella laddningen. Det hade inte spelat nån roll hur han såg ut tror jag, om han var man eller kvinna – det var liksom bara rent kemiskt. Så där så man bara vet att det måste komma från båda håll!


Vi bokade in ännu en joggingdejt men den här gången kunde vi inte hålla oss ifrån varandra. Vi hånglade på en bänk, i skogen, mitt i löparspåret… Överallt. Tog på varandra som om vi inte varit nära någon annan på flera år.

Det slutade med att vi hade sex på en brygga. Jag har aldrig varit den som fantiserar om utomhussex (tvärtom!) men det gick bara inte att stå emot, så utomhussexet var bara en konsekvens av vår extrema attraktion. När man är så sjukt tänd på en annan människa blir det egentligen bra hur man än gör, det krävs så lite för att det ska pirra i hela kroppen.

Det sägs ju att den första riktiga kärleken aldrig riktigt släpper och jag kan skriva under på det.

Vi var väl lika fumliga som typ alla som inte riktigt känner varandra och en hård brygga kan inte mäta sig med en säng men det var grymt bra ändå.

Läs också! Därför skickar män dickpicks

Jag kommer alltid minnas den där sommaren som the summer of love i mitt liv. Vi umgicks jämt, älskade varandra så mycket, hade det bästa sexet någonsin (inget annat kan matcha det, vare sig före eller efter). Jag kanske romantiserar det i efterhand, jag vet inte, men jag tror inte det.

Tyvärr är vi inte tillsammans i dag, men det är en annan historia.

Det sägs ju att den första riktiga kärleken aldrig riktigt släpper och jag kan skriva under på det. Om vi fick chansen att försöka igen skulle jag eventuellt kunna lämna allt för honom…”

Blir du kär i fel personer? Missa inte: Därför faller du för players och andra som inte förtjänar dig


Foto Thinkstock