Annons
 

Lindex i samarbete med Rachel Zoe

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Stjärnstylisten Rachel Zoe stylar Lindex nya vårkollektion!

Stjärnstylisten Rachel Zoe stylar Lindex nya vårkollektion!

Lindex nya vårkollektion stylas av ingen mindre än stjärnstylisten Rachel Zoe. Hon arbetar i vanliga fall med kändisar som Anne Hathaway, Cameron Diaz och Kate Hudson, men i vår är det alltså Lindex och deras kunder som får ta del av hennes expertis.

Annons

– Jag brinner för att styla kvinnor och jag ser fram emot att jobba med Lindex, säger Rachel.

Den amerikanska stylisten har valt ut och stylat sina favoriter ur Lindex vårkollektion, som kommer att finnas i samtliga Lindex butiker och online den 18 april.

– Vi vill överraska våra kunder och valde därför att arbeta med en av världens mest kända stylister. Rachel Zoe har en unik förmåga att plocka fram den bästa stilen för varje kvinna vid olika tillfällen. Hon är internationellt känd för sin stilkänsla och vi är glada att kunna erbjuda samma inspirerande styling till våra kunder. Vi tror att kollektionen kommer bli mycket uppskattad, säger Lea Rytz Goldman, design- och inköpsdirektör på Lindex.

Rachel Zoe väntar för tillfället barn med sin make Rodger Berman. Hon är även aktuell i TV-programmet ”The Rachel Zoe Project” på TV3, som nu är inne på sin fjärde säsong.

Läs även: Rachel Zoe delar med sig av sina 20 modemåsten.

Stjärnstylisten Rachel Zoe stylar Lindex nya vårkollektion!

Av: Rose-Marie Söderlund