Annons
 

Lisen Sundbergs lyx- och budgetfavoriter inom hudvård

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Lisen Sundberg gillar APL Mandelolja, 45 kr/100 ml.

Lisen Sundberg gillar APL Mandelolja, 45 kr/100 ml.

Det är kräsna och testar fler produkter än några andra. Baaam har frågat landets främsta skönhetsexperter för att få reda på vad de själva använder för mirakelmedel för att få den perfekta hyn. Först ut är Baaams skönhetsredaktör Lisen Sundberg, 31 år.

Annons

– För ungefär ett år sedan fick jag som en blixt från en klar himmel hormoniell akne. Ingen höjdare direkt, men som tur är verkar det ha ordnat upp sig nu. Min hud är tunn, blir lätt yttorr och är väldigt påverkbar för livsstilsfaktorer som dålig sömn, stress och slarv med kosten. Numera får jag sällan finnar, men det kan hända då och då. Större delen av dagen sitter jag framför en dator inomhus men jag tränar regelbundet.

Lisens budgetfavorit: APL Mandelolja, 45 kr/100 ml.
– Ett budgetfynd som jag aldrig är utan är hederlig mandelolja från Apoteket. Jag har alltid en flaska hemma som brukar få rycka in i en hel rad sammanhang; allt från att tvätta av envis mascara, på kroppen efter duschen (även i duschen för all del) och för att skydda ansiktet riktigt kyliga dagar. Väldigt bra för känslig och torr hy.

Lisens lyxfavorit: Dior Prestige L’Huile Souveraine, 3 840 kr/50 ml.
– Det här guldkornet är inte helt nytt på marknaden, men vill man lägga en mindre förmögenhet på en beautyprodukt så rekommenderar jag denna. Den är baserad på olika extrakt av rosor och kan beskrivas som en hybrid av olja och serum, vars formula lämnar huden med en alldeles silkeslen finish. Har räddat min vanligtvis hopplöst stramande hy under vinterhalvåret.

Dior Prestige L'Huile Souveraine, 3 840 kr/50 ml.

Dior Prestige L’Huile Souveraine, 3 840 kr/50 ml.

Av: Charlotta Flinkenberg