Artikeln innehåller reklamlänkar
Solbädd balkong

10 snygga solbäddar för balkongen

Inred din balkong smart! Med en solbädd får du plats för avkoppling men också för vänner att sitta under en härlig kväll. Här är 10 snygga solbäddar.

Sommaren är här och snart går en efter en på semester. Efter en intensiv och minst sagt annorlunda vår är det många som behöver en paus, mer än någonsin förr. Det är dags för återhämtning och för alla som saknar en trädgård att i lugn och ro få njuta av ledigheten är det hög tid att maxa balkongen.

Snygga solbäddar för mysig atmosfär

En solbädd är helt klart ett bra val när det kommer till balkonginredning. De är ofta snygga och rymmer flera sittplatser för vänner samtidigt som de är perfekta att sträcka ut benen i när du bara vill ha en lugn stund för dig själv.  Här tipsar vi om snygga solbäddar som tar din balkong till en helt ny nivå:

10 solbäddar för balkongen

Stilren solbädd från Åhléns med ett ryggstöd du kan ställa i tre olika lägen. Här kan du köpa den (länk till butik)

En minimalistisk solbädd och soffa i ett, från Alassio. Ramen är gjord av pulverlackerad aluminium. Här kan du köpa den (länk till butik)

En gungstol eller solsäng? Eller varför inte både och! Har du en lite större balkong kan du slumra gott i denna unika solsäng från Nordform. Här kan du köpa den (länk till Ellos)

En mer klassisk variant av en solbädd, i flätad konsrotting, från Ellos Home. Här kan du köpa den (länk till Ellos)

Hur cool är inte den här solbädden från Vivere? Snygg och praktiskt med tillhörande parasoll! Här kan du köpa den (länk till butik)

En snygg solsäng från Nordform i flätat svart rep och en tålig stomme i akacia. Här kan du köpa den (länk till Ellos)

För det ultimata balkongmyset passar den här solbädden från Puskupusku. Perfekt för slappa dagar med en bok i handen. Här kan du köpa den (länk till butik)

En enkel men snygg solbädd från Clas Ohlson, som du lätt fäller ihop för att göra mer plats eller ta med till stranden. Här kan du köpa den (länk till butik)

En solbädd för den som gillar rotting, från Ellos Home. Praktiskt med avtagbart fotstöd så vill du kan den även fungera som fåtölj på balkongen. Här kan du köpa den (länk till Ellos)

Stilren solbädd med praktiska hjul om du vill styra in den i skuggan eller ändra läge, från Scandinavian Selection. Här kan du köpa den (länk till butik)

LÄS MER:

Piffa upp balkongen! 19 utemöbler till budgetpris

Dagsfesten räddad – här är lyxflotten med soltak och fotbad