vinterbröllop bättre

11 bevis på att vinterbröllop är bättre än sommarbröllop

Har du svårt att bestämma dig för om du föredrar ett sommarbröllop eller ett vinterbröllop? CHIC listar 11 självklara anledningar till att gifta sig på vintern.

Är du fast besluten om att gifta dig på sommaren? Well, nu är vintern är här och säsongen för vinterbröllop likaså. Och trots att snön inte ligger vit på marken i hela Sverige ännu finns det en rad självklara fördelar med ett vinterbröllop framför ett sommarbröllop.

Klicka in i bildspelet här nedanför och inspireras och övertygas att ett vinterbröllop är det vackraste som finns!

1. Klänningarna. Alla dessa vackra bröllopsklänningar som passar perfekt till ett vinterbröllop.

2. Känslan av att bröllopet blir mysigare, nästan mer intimt. Pinterest fullkomligt svämmar över av vackra vinterbröllop.

3. Att dekorera med vinterdetaljer. Grenar, kottar och kvistar gör myskänslan ännu mer påtaglig.

4. Möjligheterna att ta det perfekta bröllopsfotot är oändliga. Tänk snöflingor som singlar i ett vitt vinterlandskap, kan det bli vackrare?

5. Färgerna. Mörka och dova färger gör sig bättre på ett vinterbröllop än mitt i högsommaren.

6. Du behöver absolut inte oroa dig för att svettas bort makeupen eller att ett skyfall mitt i sommaren förstör frisyren. På ett vinterbröllop är du redan beredd på att vädret kan skifta rejält.

7. Igen, bröllopsfotona.

8. Du har större möjlighet att skapa ditt drömbröllop. På vintern råder inte samma konkurrens om de mest attraktiva lokalerna, fotograferna och cateringfirmorna.

9. Ditt bröllop blir ett större happening, eftersom det rent generellt inte sker lika mycket festligheter under vintern som det gör under sommaren. Dessutom har många större möjlighet att komma på ett vinterbröllop eftersom inte semestertider ställer till det.

10. Ännu mer inspiration.

11. Och bäst av allt - ett snötäckt landskap är så otroligt vackert.

Läs även:
Vilken förlovningsring passar dig bäst?
Guide: Så planerar du ditt bröllop (månad för månad!)
12 fina flätor till årets sista fester

Foto: Instagram