Artikeln innehåller reklamlänkar
Inredningsdetaljer från Ellos.

11 inredningsdetaljer du kan fynda på rea just nu

Sommarens rea är i gång och det finns mycket fint att fynda i butik för den som är ute efter en ny inredningsdetalj till hemmet. Här listar vi elva favoriter som är på rea i butik just nu.

Sommarrean har börjat och vi har handplockat elva inredningsfavoriter du kan fynda till nedsatt pris just nu. Från mattor och lampor till stilsäkra detaljer – det finns mycket fint som passar både i sommar och året om.

1. Matta Blanka, Åhléns

Ute efter en ny matta? Mattan Blanka från Åhléns är gjord i handvävd viskos och bomull och finns i flera färger och storlekar, vilket gör att den lämpar sig i många olika vardagsrum. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

2. Överkast Joelle, Ellos Home

Ett snyggt överkast fulländar bäddningen och den här våfflade varianten i Oeko-Tex-certifierad bomull finns i färgerna kanelbrunt, beige och mörkgrått för att passa flera inredningsstilar. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till Ellos).

3. Brickset, Maison & Edition

Kan man få nog av fina brickor och fat? Det här setet i mässing och blått sätter guldkant på inredningen. Här kan du köpa det till nedsatt pris just nu. (länk till butik)

4. Night Owl bordslampa, Fritz Hansen

Behöver du addera en ny ljuskälla i något rum? Den här lilla bordslampan är en snygg inredningsdetalj samtidigt som den ger en mild ljuspunkt i hemmet. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till RoyalDesign).

5. Sänghimmel Blossom, Ellos Home

En sänghimmel är en romantisk detalj såväl i hemmet som i sommarhuset. Det här exemplaret har en rund toppring i bambu och mjukt tyg i Oeko-Tex-certifierat bomull. Sänghimlen finns i flera färger. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till Ellos).

6. Skärbräda i trä, H&M Home

Många skärbrädor kombinerar både funktion och stil. Den här skärbrädan i trä med hänge i läder låter vi mer än gärna stå framme på köksbänken. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

7. Eyla pläd, Jotex

Svep in dig själv i en mjuk pläd under de kyligare sommarkvällarna. Den här pläden är luftig och sval och finns i grönt, blått, beige och grått. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

8. Opal taklampa, House Doctor

En tidlös lampa står sig år efter år. Den här taklampan med kupa i opalglas och mässingsfärgad stång är ett stilsäkert inslag i såväl kök och hall som i vardagsrum eller vid matplatsen. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till RoyalDesign).

9. Bäddset, Åhléns

Bädda enligt säsong med det här vackert blommiga påslakansetet som även skänker sovrummet en härlig känsla året om. Här kan du köpa setet till nedsatt pris just nu (länk till butik).

10. Djup tallrik, Granit

En djup tallrik i vacker varmgrå nyans som passar för alla måltider. Tallriken är tillverkad i högbränt flintgods i Portugal och tål både ugn, mikro och diskmaskin. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

11. Förvaringskorg, Åhléns

Den här korgen erbjuder smidig förvaring och en fin inredningsdetalj i ett. Handtagen gör den dessutom lätt att flytta runt efter behov. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

Läs mer:

Inred med växter – 19 fina shoppingtips

Fixa stans finaste balkong! 13 trendiga shoppingtips