Dakota Johnson och en liten tatuering på armen

11 små kändistatueringar – perfekta som inspiration

Sugen på att tatuera dig, men är osäker på motiv? Här är elva exempel på små tatueringar – placerade på våra stjärnor i Hollywood.
Slå på ljud

Blommor, diamanter, drakar och bin. Här är exempel på elva kändisar som valt att smycka sina kroppar med små tatueringar:

Lucy Hale

På sidan av ryggen har Pretty Little Liars-skådisen Lucy Hale tatuerat in en liten sol. Tatueringen har hon gjort tillsammans med sin syster, och den är en hyllning till deras mormor.

Ariana Grande

Bakom ena örat har Ariana Grande tatuerat in ett litet bi med hjärtformade vingar. Tatueringen valde artisten att göra för att hedra offren i terrorattacken i Manchester 2017.

Busy Philipps

 

 

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

På foten har Busy Philipps valt att tatuera in en illustration av Geoff McFetridge. Samma bild finns med i Busy Philipps bok This Will Only Hurt a Little.

Vanessa Hudgens

Vid sidan av bröstet har skådespelaren Vanessa Hudgens tatuerat in en solros i gult och grönt. Tatueringen gjordes tidigare i år.

Hailey Bieber

Högt upp på halsen, nästan bakom örat, har Hailey Bieber tatuerat in en liten diamant i svart. Tatueringen är gjord av JonBoy, en välkänd tatuerare i USA.

Ashley Benson

JonBoy har även tatuerat skådisen Ashley Benson – som valde att föreviga ordet ”pommes frites” på insidan av sin arm. Anledningen? Ashley Benson älskar pommes!

Kaia Gerber

Den här tatueringen sitter ovanför fotomodellen Kaia Gerbers vänstra armbåge. Motivet är inspirerat av en målning signerad Pablo Picasso.

Kylie Jenner

På baksidan av armen, precis ovanför armbågen, har Kylie Jenner valt att hylla sin dotter i form av en tatuering. I versaler står det ”Stormi”, som alltså är namnet på hennes förstfödda.

Bella Hadid

2017 valde Bella Hadid att tatuera in en liten svart ros. Motivet är placerat precis ovanför hennes vänstra armbåge, och även här är det kändistatueraren JonBoy som greppat nålen.

Emilia Clarke

Game of Thrones-stjärnan Emilia Clarke valde att hedra karaktären Daenerys Targaryen genom att tatuera in tre drakar på sin högra handled. En hyllning till Danys tre älskade ”barn”.

Dakota Johnson

Skådisen Dakota Johnson har flera tatueringar, däribland en blomma på armen. Motivet är inspirerat av konstnären Egon Schiele och tatueringen är gjord av kändistatueraren Doctor Woo.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: 

Kändisar som hyllar sina barn med vackra tatueringar

35 fina fingertatueringar att inspireras av

25 (riktigt!) små tatueringar som passar på alla