basta van

12 märkliga hemligheter som bara din bästa vän vet om dig

Har du också den där bästa vännen som råkar veta exakt allt om dig? Well, here you go - vi vet hur det känns!

1. Exakt hur många du har legat med. På pricken. Till och med vilka du bestämt räknar som ”typ en halv gång”.

2. Vad som får dig på bästa humör när du är bakis. Scrambled eggs och rediga amerikanska pannkakor? Oh yes, din bästa vän vet precis vad som bör bjudas på när du ragglar dit dagen efter.

3. Det faktum att du fortfarande sover med ett gosedjur och inte riktigt har några planer på att sluta med det.

4. Att ditt ”nyttiga liv” med gym och hälsosmoothies rimligtvis inte lär starta på måndag heller. Eller tisdag. Eller onsdag. Eller 2018.

Lista: 11 tecken på att det var ALLDELES för längesen du träffade din bästa vän

5. Att du faktiskt inte alltid mår bra när du ler och säger att, ”det är okej”.

6. Din bästa vän vet exakt (på pricken) hur irriterad, förkrossad och arg du blir när din senaste Tinder-dejt inte svarar på sms och på något mystiskt sätt verkar ha gått upp i rök a lá anden i Aladdin.

7. Allt om den där gången när du, eventuellt, råkade förstöra din dejt genom att bli snorfull och kräkas i en blomkruka på en bar klockan 21.32 en tisdagkväll. En klassiker som din bästa vän gärna hintar om i andra sociala sammanhang.

8. Hur ofta, länge och intensivt du stalkar ditt ex i sociala medier. Och det faktum att du till och med kan namnet på exets nya partners mormors katt (typ). Plus kattungar.

Stämmer det här in på er? Kolla in: 15 bevis på att du och din bästa vän är världens skönaste duo

9. Att din mest använda vita lögn är ”jag är snart där”. När du i själva verket står i duschen och precis har inlett en mindre session av hemmaspa.

10. Att du, handen på hjärtat, har överdrivit dina franskakunskaper rätt rejält i cv:t. ”Voulez-vous coucher avec moi, ce soir” är väl typ flytande?

11. Att dina underkläder inte riktigt är hämtade ur en Victoria’s secret-katalog. Att du äger ex antal ”menstrosor” som du använder oftare än du menstruerar, eftersom du helt enkelt inte är en flitig tvättare.

12. Alla dina djupaste hemligheter och dina märkliga tankar om saker och ting. Och att du kan skratta åt saker man absolut inte borde skratta åt, och tänka tankar som gud grinar illa åt.

Läs också:
15 känslor du förstår om du har en gruppkonversation med dina vänner
31 sanningar om att vara född 1990 (och vara närmare 30 än 20!)
32 saker du och din bästa vän borde göra innan studenten