Artikeln innehåller reklamlänkar
Sittpuffar black friday

Trenddetaljen nummer ett! 12 sittpuffar att fynda på Black Friday

Black Friday är här och det finns mycket fint i inredningsväg. Vi har handplockat de snyggaste varianterna av den trendiga sittpuffen som går att fynda idag. Här är våra favoriter!

Idag är det Black Friday, vilket innebär att många butiker har olika typer av erbjudanden och rabatter – något som passar bra om man är ute efter något särskilt till sig själv eller ska handla julklappar.

Sittpuffen är utan tvekan en av hemmets snyggaste inredningsdetaljer. Förutom att addera en till sittplats i ett rum kan sittpuffen bidra till en fin material- och texturmix i inredningen. Den kan även fungera som förvaring eller fotpall samt tillföra en härlig färgklick.

Ifall du satsar på en riktigt stor sittpuff kan den även fungera som soffbord. Placera bara en bricka på den för att kunna ställa mer ömtåliga saker som glas på den.

Här listar vi de snyggaste varianterna just nu – som dessutom finns till nedsatt pris i och med Black Friday!

1. Paris sittpuff, Jotex

Vacker stor sittpuff i mjuk sammet. Puffen fungerar även utmärkt som ett soffbord. Finns i grått och mörkblått. Här kan du fynda den i dag (rabatten dras i kassan) (länk till butik).

2. Sittpuff, Hübsch

Stilren sittpuff i mörkgrå ull från danska Hübsch. Här kan du fynda den i dag (länk till butik).

3. Pouf Flare, By on

Elegant sammetspuff med mönster. Smälter in snyggt i den jordnära paletten i hemmet. Här kan du fynda den i dag (länk till butik).

4. Hexagonpall, Ellos Home

Smidig liten sittpall i sammet med fin, hexagonform. Här kan du fynda den i dag (länk till Ellos).

5. Swirl sittpall, Soffadirekt

En sittpall som ger en elegant touch till vardagsrummet tack vare sitt underrede i borstad mässing och sin sittdel i sammet. Sittpuffen finns även i mörkgrönt och i laxrosa. Här kan du fynda den i dag (länk till butik).

6. Sittpuff i mocka, House Doctor

Den här sittpuffen i mocka blir en snyggt dämpad färgklick i hemmet. Här i färgen camel, finns även i grågrönt och i brunt.  Här kan du fynda den i dag (länk till butik).

7. Sittpuff i sammet, Department

 

Vacker sittpuff med underrede i mässing och sits i sammet med fin lyster. Här i blått, men puffen finns i en mängd olika färger. Här kan du fynda den i dag (länk till Rum21).

8. Sittpuff med förvaring, Åhléns

Grårutig sittpuff med smidig förvaring som passar i hemmets alla rum. Här kan du fynda den i dag (länk till butik).

9. Sittpuff Pleat, Bloomingville

Sammetspuffen Pleat har ett fint, räfflat mönster runt om och finns i mörkgrönt och brunt. Här kan du fynda den i dag (länk till butik).

10. Sammetspuff, Jotex

 

Snygg sittpuff som passar i hemmets alla rum och även kan användas som fotpall eller sidobord vid behov. Finns i flera färger. Här kan du fynda den i dag (rabatten dras i kassan) (länk till butik).

11. Sittpuff till barnrummet, Kids Concept

Söt liten sittpuff i sammet med praktisk förvaring, vilket gör den till ett smart och snyggt val i barnrummet. Här i färgen aprikos, finns även i ljusrosa och blått. Här kan du fynda den i dag (länk till Ellos).

12. Sittpuff i jute, Indiska

Rund sittpuff i flätad jute med undersida i bomull. Här kan du fynda den i dag (länk till butik).

Läs mer:

Black Weekend – här är bästa reorna dag för dag