Artikeln innehåller reklamlänkar
Shoppingtips till picknicken

12 stilsäkra shoppingtips till picknicken i sommar

Pigga upp picknicken med praktiska och snygga detaljer, en smidig liten högtalare eller varför inte en bärbar grill? Här listar vi tolv stilsäkra shoppingtips som passar till sommarens alla picknickar.

Sommaren är synonym med picknick – oavsett om det är en frukost, lunch, middag eller after work som njuts i solskenet, på stranden, i parken eller på utflykten. Förgyll picknicken med detaljer som är både snygga och praktiska.

Här listar vi tolv fina shoppingtips till sommarens alla picknickar:

1. Picknickkorg, Åhléns

Klassisk, flätad picknickkorg i pil med två lock och handtag i läder. Packa picknickmaten i korgen som blir en fin och säsongsenlig accessoar. Finns att köpa här (länk till butik).

2. Bärbar högtalare, Designtorget

Liten, bärbar bluetooth-högtalare med desto större ljud. Högtalaren har en speltid på mellan fem och åtta timmar, vilket gör att den passar utmärkt på den soliga picknicken som man aldrig vill ska ta slut. Finns att köpa här (länk till butik).

3. Filt i linnemix, Arket

Stilren pläd i mix av bomull och linne. Perfekt på stranden och som filt på picknicken. Finns att köpa här (länk till butik).

4. Bärbar grill, Granit

Stilren liten bricket-/kolgrill med vikbara ben som är smidig att ta med sig på picknicken. Tänk alltid på brandsäkerheten och följ eldnings- och grillförbud om det råder i området. Finns att köpa här (länk till butik).

5. Snacksbägare, Lagerhaus

Fira en födelsedag, fredag eller semester med en picknick! Häll upp godis, popcorn, chips – ja, vad ni vill – i festliga bägare för att sätta stämningen på picknicken. Finns att köpa här (länk till butik).

6. Sugrör i glas, Granit

Skippa engångsartiklar i plast i sommar och köp istället sugrör i glas! Sugröret är gjort i borosilikatglas som är tåligt, hygieniskt och kan utstå extrema temperaturer. Finns att köpa här (länk till butik).

7. Picknickglas, Sagaform

Sätt guldkant på picknicken genom att hälla upp drycken i fina glas. Det här setet om fyra glas är tillverkat i tålig akrylplast och kan användas länge. Finns att köpa här (länk till butik).

8. Termosflaska i stål, Aida

Den här snygga termosflaskan håller kaffet varmt och smoothien kall på picknicken. Flaskan finns i grått, svart, silver och roséguld. Finns att köpa här (länk till butik).

9. Matchande picknickfilt och kylväska, H&M Home

Matcha picknickfilten med kylväskan i fräscht blåvitt-randigt i sommar. Picknickfilten finns att köpa här (länk till butik) och kylväskan finns att köpa här (länk till butik).

10. Matlåda, Granit

Håll picknickmaten fräsch i en matlåda i rostfritt stål. Den här smarta 3-i-1 matlådan kan fyllas med både kall och varm mat. Matlådan finns i rund och kvadratisk form. Finns att köpa här (länk till butik).

11. Behållare med tappkran, H&M Home

Häll upp bålen eller en annan valfri dryck i en stor behållare för att dela med vänner och familj på picknicken. Den här snygga behållaren är gjord i räfflat klarglas med lock och tappkran i guldfärgad metall. Finns att köpa här (länk till butik).

12. Kubbspel, Clas Ohlson

Gör picknicken lite roligare med ett kubbspel! Det här setet i somriga pastellfärger passar för såväl stor som liten. Finns att köpa här (länk till butik).

Läs mer:

McDonald’s nya tjänst levererar hamburgare till din picknick

17 somriga utflyktstips i och i närheten av Stockholm