Zendaya Coleman och Storm Reid i likadana kläder.

14 gånger kändisar klätt sig i likadana kläder

Trots det stora utbudet av olika outfits har det hänt att kändisarna valt att klä sig exakt likadant, och ibland vid samma tillställningar. Här är 14 gånger som kändisar klätt sig i likadana kläder.
TV: 14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattan
1:26

Efter reklamen: TV: 14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattan

(1:26)

Slå på ljud

De jobbar ofta i nära samarbete med sina stylister med noga utvalda kläder inför olika premiärer och tillställningar. Men precis som för oss andra händer det även att kändisarna dyker upp i likadana kläder. Här listar vi 14 gånger som kändisarna klätt sig exakt likadant!

Bar Rafaeli och Elsa Pataky

Vid Cannes filmfestival 2008 bar modellen Bar Rafaeli en lavendellila klänning på premiären av Blindness. Vid samma festival fast på en annan visning bar skådisen Elsa Pataky en likadan klänning.

Zendaya Coleman och Storm Reid

Amerikanska skådespelarna Zendaya och Storm fastnade både för den mönstrade kostymen med en topp i samma print. Setet har faktiskt designats av Zendaya själv och lanserades i samarbete med Tommy Hilfiger x Zendaya.

Katy Perry och Kat Graham

Artisten Katy Perry valde en regnbågsfärgad byxdress i paljetter när hon skulle gästa Good Morning America 2017. Skådespelaren Kat Graham valde att bära en likadan stass vid en premiär en tid senare.

Lupita Nyong'o och Meghan Markle

I mars 2017 närvarande hertiginnan av Sussex, Meghan tillsammans med sin man prins Harry vid Mountbatten Festival of Music i London. Meghan bar en röd klänning med kappa. Skådespelaren Lupita Nyong'o valde att bära en liknande klänning vid Golden Globe Awards 2014.

Zendaya Coleman och Timothée Chalamet

Skådespelarna Zendaya och Timothée Chalamet valde båda två att äntra röda mattan i en ceriserosa kostym. Zendaya bar den tre år före och vi kan väl gissa att Timothée inspirerades av hennes val?

Kim Kardashian och Winnie Harlow

Kim Kardashian klädde upp i en gröngul klänning vid ett event i Los Angeles 2019. Samma outfit bär modellen Winnie Harlow i Paris bara några dagar senare.

Meghan Markle och Victoria Beckham

Victoria och David Beckham är mycket goda vänner med prins Harry och Meghan. I samband med Commonwealth Day valde Meghan att bära en klänning från Victorias klädmärke.

David och Victoria närvarade vid ett bröllop i Spanien och Victoria bar sin egen design dagen till ära.

Kate Bosworth och Anna Kendrick

Skådespelaren Kate Bosworth bar den glittriga klänningen vid filmpremiären av Superman Returns 2006. Elva år senare bar skådisen Anna Kendrick en likadan klänning vid premiären av Pitch Perfect 3 år 2017.

Dua Lipa och Gigi Hadid

Fotomodellen Gigi Hadid bar en färgsprakande byxdress från Versace vid CFDA Fashion Award 2018. En månad senare bar sångerskan Dua Lipa en likadan dress vid ett event i New York. Det som skiljde byxdressarna åt var snittet i halsen. Duas var designad med en polokrage och Gigis med en omlottkrage.

Christina Applegate och Rachel Griffiths

De två skådespelarna närvarade vid samma middag för Premiere Women i Hollywood. De satt inte bara vid samma bord utan bar även två exakt likadana sidenklänningar med blommönster.

Beth Behrs och Emmy Rossum

Spetsklänningen tilltalade skådisarna. Emmy Rossum bar klänningen vid en filmpremiär och en dag senare bar Beth en likadan klänning vid premiären av The Female Brain i Los Angeles.

Jean Smart och Hannah Einbinder

Vid premiären av dramakomedin Hacks 2021 närvarande Jean Smart och Hannah Einbinder som båda spelar i serien och matchade med likadana smokings från Max Mara.

Pink och Shakira

Sångerskorna närvarande vid MTV Video Music Awards 2009 och glittrade ikapp i likadana klänningar.

Aubrey Plaza och Elizabeth Olsen

Skådespelarna Aubrey Plaza och Elizabeth Olsen deltog vid premiären av Ingrid Goes West 2019 som de båda spelar i. De valde dessutom att klä sig i likadana klänningar från Marc Jacobs.

Foto: TT

TV: 10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattan
1:39

Efter reklamen: TV: 10 outfits från MET-galan - kändisarna på röda mattan

(1:39)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
5 kändisar som började som idrottare
Kändisarnas drömjobb innan de slog igenom
Hollywoodkändisarnas favoritparfymer – från budget till (mega)lyx