Artikeln innehåller reklamlänkar
fina inredningsdetaljer att ersätta julpyntet med

14 mysiga inredningsdetaljer att ersätta julpyntet med

Drar du dig lite extra för att plocka undan ditt mysiga julpynt? Vi listar 14 mysiga detaljer att ersätta det med!

Många av oss drar oss lite extra för att plocka undan julpyntet. Vi vill ha kvar den där mysiga känslan i våra hem som juldekorationen förmedlar.

Att istället ersätta pyntet med andra detaljer som lampor och elljusstakar i fönstren, stämningfulla ljusslingor, inredning i roströda och skogsgröna toner och mycket levande ljus är några enkla knep för att bibehålla den där härligt mysiga känslan i ditt hem även när julpyntet är undanplockat.

Mysiga inredningsdetaljer att ersätta julpyntet med:

Vi listar 14 mysiga inredningsdetaljer att ersätta julpyntet med men som behåller den mysiga känslan i ditt hem!

Lampor i fönstren

Byt ut dina julstjärnor mot hängande fönsterlampor! Denna fönsterlampa kan du enkelt placera ut i hemmet. Som variation kan man enkelt plocka av formen om man önskar att enbart ha upphänget. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Hängande fönsterlampa från PR Home som är inspirerad av en blomma och ger en romantisk känsla i ditt hem. Finns även i svart. Du kan klicka hem den här (länk till Ellos).

Liten lättplacerad och vacker pendel med sekelskifteskänsla i mattsvart metall med detaljer i borstad mässing från Globen Lighting att hänga på en passande plats i hemmet. Finns att klicka hem här (länk till Ellos).

Bordslampa från Globen Lighting i matt vitlackerad metallskärm och fot med kromade detaljer. Skärmen är vinklingsbar och perfekt som läslampa på skriv-, soff- eller sovrumsbordet. Du kan köpa den här (länk till Åhléns).

Juliga toner i inredningen

Skogsgrönt påslakanset i härlig tvättad linnekvalitet, av franskt lin från Ellos Home. Du kan köpa det här (länk till Ellos).

Rostrött/brunt eller grönt kuddfodral i trendigt teddymaterial från Ellos Home att uppdatera soffan med. Du hittar dem här (länk till Ellos).

Elljusstaken

Elljusstaken kan även leva kvar efter jul! Ersätt dina juliga alternativ mot denna vackra elljusstake i metall från Markslöjd. Ljusen har olika höjd med klara glasglober. Finns även i krom. Du kan klicka hem de här (länk till Ellos).

Grafitmålad ljusstake i en modern design av trä med metallrör i olika höjder som ger dit hem en elegant touch. Finns även i vitt. Du hittar den från Star Trading här (länk till Ellos).

Levande ljus

Populär ljusstake i krom från Gejst. Du hittar den här (länk till Kitchentime).

En hög, oval ljusstake i matt metall med låg fot från H&M Home. Du hittar den här (länk till H&M).

Lys upp hemmet med dessa trendiga spiralformade ljus från HAY i vackra våriga nyanser. Du kan köpa dem här (länk till Cervera).

Ljusslingor

En ljusslinga kan sätta en mysig prägel på vilket hem som helst! Denna slingan från PR Home har tio stycken lampor i klart plastglas (PET). Denna finns även med vit sladd. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Silverfärgad ljusslinga från Granit, endast för inomhusbruk. Perfekt att dekorera och ljusa upp fönsternischen med eller hänga upp på passande plats. Du kan köpa den här (länk till Granit).

Relaterade artiklar
I vår bär vi gult – 24 shoppingtips i trendfärgen
Varma och långa vinterjackor utan dun – 18 shoppingtips
Mönstrade plagg är en stor trend kommande säsong – 16 fina köp