H&M Home får oss att längta till vår – se deras nyheter här

Vi är mitt i vintern men kan inte annat än längta till varmare temperaturer när H&M Home visar sina vårnyheter. Ledorden är minimalistiskt, tidlöst och mjuka färgtoner.

Inför årsskiftet släpper H&M Home kollektionerna Crafted Nature och Sculptural modernism. I den ena kollektionen matchas puderrosa med varma vita toner, ljust beige och mjuka nyanser av terrakotta. Den andra utmärks av naturmaterial som trä, stengods och bomull i kombination av grafiska svartvita mönster och färgskalan går i svart, beige och elfenben.

Läs mer: Dasha säljer sin spektakulära tornrumslägenhet – dröm dig bort här

– Det handlar om att starta en ny säsong i en ren och lugn atmosfär. Våra nyheter för våren visar upp stilrena och skulpturala mönster i fräscha, mjukt skuggade färger – ett enkelt sätt att förnya ditt hem och ta in vårens friskhet efter julhelgen, säger Evelina Kravaev Söderberg, designchef på H&M Home.

Bland produkter hittar vi textilier som kuddar och plädar tillsammans med inredningsdetaljer som vaser och krukor. Samtliga produkter finns tillgängliga online och i butik redan under december månad.

Se alla H&M Homes vårnyheter i bildspelet nedan.

Foto: H&M

Mer livsstilsinnehåll från oss på Baaam: