Nyår 2018 Stockholm

Fira nyår i Stockholm – 7 fester där du kan dansa dig svettig

Fira in 2018 med pompa och ståt. Baaam listar sju nyårsfester i Stockholm där du kan dansa långt in på småtimmarna och skåla i orimligt många glas bubbel.

Nyår på Berns

Berns erbjuder flera alternativ för den som vill fira det nya året i lokalerna. Du kan bland annat äta middag på Berns asiatiska med priser från 650 kronor. Om du är mer sugen på fest hittar du även det i lokalerna. I stora salongen kan du dansa dig svettig till 04 på morgonen för att sedan vandra hemåt glad och trött. Biljetterna till festen kostar 595 kronor styck. Läs mer här.

Foto: Berns

Fest och skaldjursbonanza på Södra Teatern

För den som vill unna sig en riktigt lyxig nyårskväll kan ett besök på Södra Teatern vara på sin plats. De erbjuder en skaldjursbuffé med räkor, ostron, sallader och en halv hummer per person. Och bubbel, givetvis. Sedan fortsätter kvällen med fyrverkerier vid tolvslaget och fest i regi av Baba Sonic fram till 04. Dessutom är det powerballad-timme mellan kl 23 och 00. Priset för både buffén och festen ligger på 1 495-1 695 kronor och om du bara vill gå på festen ligger kostar det 500 kronor. Läs mer här.

Nyår på Spy Bar

Kör en stökig och svettig festkväll i Spy Bars lokaler. Här kan du dricka bubbel, trängas i rökrutan och dansa i timmar till hit efter hit. Festen pågår till 05 på morgonen och biljetterna kostar 200 kronor styck. Tänk på att ha ”vårdad nyårsklädsel” och vara hyfsat nykter då vakterna kan vara tuffa. Läs mer här.

Foto: Spy Bar

Nyår på Slakthuset

420 Group, Kameleont, Osignat och POP bjuder gemensamt in till fest på Slakthuset. En mängd olika DJ:s spelar fram till kl 05 och du kommer kunna dansa till pop, techno och house. Det bästa med kvällen? En flaska bubbel kostar 275 kronor. Skål! Förköp till festen kostar 200 kronor, annars är det 300/350 kronor som gäller i dörren. Läs mer här.


Festen på Färgfabriken

Joel & Bergman och New Black anordnar en nyårsfest som de själva menar är Stockholms största. På Färgfabrikens två våningar och fyra dansgolv kommer bland annat Safari Sound, Meedi, Ebbis Roslund & Mohamed Touzari, Stefan Axel Foley och Wonekai att spela skivor. Dessutom kör Jireel ett liveuppträdande och det utlovas flera tunga, hemliga gäster. Festen pågår fram till kl 04 och biljetter finns att köpa för 350 kronor på New Black Store. Läs mer här.

Sista (nyårs)festen på Kåken

Efter åtta års fester säger Kåken adjö med buller och bång. Tre liveakter utlovas, varav en är Vinter, och festen pågår fram till 04 på morgonen. Biljetterna släpps kl 22 i dörren och kostar 200 kronor, kontakta arrangören för förköp. Glöm inte att Kåken är en liten lokal och det kan vara en god idé att komma tidigt. Om du vill äta nyårsmiddag på restaurang Niklas så går även det att ordna, då ingår entré till Kåken. Läs mer här.

Techno Woodstock på Nobelberget

Älskar du techno? Då är denna nyårsfesten på Nobelberget i Sickla något för dig. Fram till klockan 05 spelar akter som Saoirse, Manic Brothers, Kenny Larkin och många fler. Early bird-biljetterna är slutsålda men det finns i skrivande stund biljetter kvar för 250 kronor. Läs mer här.

Foto: IBL/Shutterstock