5 kändispar som dementerade separationsrykten på ett snyggt sätt

5 kändispar som dementerade separationsrykten på ett snyggt sätt

Justin Bieber och Hailey Bieber, Blake Lively och Ryan Reynolds. Här är kändisparen som dementerade break up-rykten på ett riktigt föredömligt sätt.
Madonnas olika looks – genom tiderna
1:05

Efter reklamen: Madonnas olika looks – genom tiderna

(1:05)

Slå på ljud

Att vara ett så kallat kändispar kan inte vara så lätt alla gånger och många gånger får de dras med rykten om allt från att de har separerat till att någon av dem har varit otrogen.

Här är kändisparen som dementerade separationsrykten på ett otroligt snyggt sätt!

Hailey Baldwin och Justin Bieber

Hailey Bieber och Justin Bieber har varit gifta sedan 2018 och flera gånger har det skrivits att paret har varit nära på att separera. I mars 2019 skrev bland annat Us Weekly att Biebers vänner var oroliga över relationen och att paret hade problem med att lita på varandra och att paret då gick igenom en tuff tid. Det dröjde inte länge innan Hailey vände sig till Instagram för att dementera ryktet och skrev att ”lita inte på allt ni läser på internet” tillsammans med en skylt där det stod ”fake news”.

Blake Lively och Ryan Reynolds

blake lively och ryan reynolds
Andrea Renault

Skådespelarparet Blake Lively och Ryan Reynolds, som har varit gifta i snart nio år, har också fått ta del av separationsrykten i media. I en artikel i OK! magazine år 2018 stod det bland annat att paret just då "kämpade för att få kvalitetstid tillsammans", och Ryan retweetade snabbt artikeln och skrev att "jag önskar att det vore så. Jag skulle behöva lite egentid".

Inte lång tid efter det skrev Yahoo Entertainment en text där det bland annat stod att "Ryan Reynolds gick tillsammans med Blake Lively och sin mamma på röda mattan efter att ha dementerat separationsrykten". Reynolds svarade i sin tur, på sitt sedvanliga ironiska sätt, med att: "Vi kommer aldrig att göra slut. Hon kommer alltid att vara min mamma."

Neil Patrick Harris och David Burtka

De äkta makarna Neil Patrick Harris och David Burtka blev omskrivna i National Enquirer i augusti 2014, där de skrev att paret hade gjort slut efter över tio år tillsammans. Det visade sig vara falskt och Harris skrev ett inlägg på Instagram där han skrev:

”Jag kunde inte vara mer kär i min familj. Alla som rapporterar något annat misstar sig grovt”.

Mila Kunis och Ashton Kutcher

Mila Kunis och Ashton Kutcher har varit gifta sedan 2015 och har två barn tillsammans. I juni 2019 skrev In Touch Weekly att paret var på väg att skilja sig, och paret dementerade ryktet kraftigt genom en video på Instagram där Kutcher även skrev:

”Jag antar att det är över @intouchweekly, lycka till med att sälja tidningar den här veckan. Nästa vecka kanske min fru kommer få tvillingar. För tredje gången. Men vem räknar.”

Elsa Pataky och Chris Hemsworth

I oktober 2016 skrev Women's Day Australia att Chris Hemsworths och Elsa Patakys äktenskap knakade rejält i fogarna. Hemsworth bestämde sig för att skämta om ryktet och lade upp en bild på sig själv på Instagram där han satt bredvid Pataky på en båt.

"Letar tydligen efter en ny fru enligt @womansdayaus och andra tveksamma tidningar! Älskling, du älskar mig fortfarande va?!" stod det i inlägget.

Foto: TT

Källa: Elite Daily