Artikeln innehåller reklamlänkar
Vegetarisk matkasse till dörren

5 vegetariska matkassar att beställa hem till dörren

Att få hem en färdig matkasse är skönt av flera olika anledningar. Men den bästa är att du slipper planera din mat och att gå till affären. Vi tipsar om 5 riktigt goda vegetariska matkassar du kan få hem till dörren!

Det kan vara både skönt och tidseffektivt att beställa hem mat till dörren. Framför allt när det gäller färdiga matkassar. För handen på hjärtat, hur kul är det att sätta sig ner och planera måltider för en vecka? Krysta fram en matsedel som påminner alldeles för mycket om den veckan innan.

Slipp vardagsstress med färdig matkasse

Lägg istället planering och inhandling åt sidan, så får du tid till annat. Genom att köpa färdiga matkassar med recept och råvaror i, slipper du allt det tråkiga och kan fokusera på det roliga – matlagningen. Det finns många olika matkassar att välja mellan, beroende på hur mycket tid du vill lägga i köket. Här tipsar vi om fem olika vegetariska matkassar, du lätt kan få hem till din dörr.

5 goda vegetariska matkassar du kan beställa till dörren

1. Matfrids kasse är en lakto-ovo-variant, vilket betyder att den kan innehålla ägg och mejeriprodukter. Den är till hälften ekologisk och är bra för dig som vill få inspiration och hjälpa dig som fastnat i samma recept, om och om igen. Här kan du köpa den (länk till butik)

2. Hos Simple Feast kan du välja mellan en vegetarisk eller vegansk matkasse. Goda rätter du enkelt får ihop på knappt 10 minuter. Vad sägs om grönsakslasagne och bakad palsternacka? Här kan du köpa den (länk till butik)

3. Även Matkomforts vegetariska premiumkasse är lakto-ovo och de försöker fylla hela kassen ekologiskt- eller närproducerade råvaror. Om du inte har ett stort förråd av kryddor, buljong och andra basvaror är den här kassen riktigt bra då det enda du kommer behöva ha hemma är salt och peppar. Här kan du köpa den (länk till butik)

4. Även City gross erbjuder sina kunder en lakto-ovo-vegetarisk matkasse. Enkla rätter som ska fungera för hela familjen, som linsplättar med spenatrisoni eller krämig tomatsoppa med rostade kikärtor. Här kan du köpa den (länk till butik)

5. En fördel med Linas matkasse är att du som beställer kan ändra i menyn och välja vegetariska recept som passar dig, ur deras stora receptbank. Så är du intresserad av att påverka vad ni ska stoppa i er under veckan, är det här ett riktigt bra alternativ. Här kan du köpa den (länk till butik)

LÄS MER:

Uppdatera mysgarderoben! 16 sköna och matchande set

Roliga sällskapsspel för vuxna att fördriva tiden med