Meghan Markle

7 anledningar till varför Meghan Markle är så otroligt cool

Att smälta in i den brittiska kungafamiljen är ingen lätt uppgift, framför allt inte för en så färgstark person som Meghan Markle. Men det är också just därför så många tagit henne till sitt hjärta. Här är sju saker som gör Meghan Markle så beundransvärd.
Meghan Markle och Harry – så reagerar omvärlden efter intervjun
Slå på ljud

Meghan Markle tog prins Harry, och världen, med storm, men hon har också fått utstå diverse anklagelser i medierna de senaste åren. Ett flertal av dem bemötte hon nyligen i den omtalade intervjun med Oprah. Här är några av de saker som Meghan Markle fått mycket ros – men också en del ris för:

Hon är inte rädd för att vara sig själv

Trots stor press och en lång rad utmaningar har hon varit sann mot sig själv och inte varit rädd för att göra saker på sitt sätt.

Hon är elegant, stilfull och samlad – men på ett avslappnat och sympatiskt sätt

Meghan har varit en frisk fläsk i det brittiska kungahuset, men har samtidigt lyckats kombinera sin starka personlighet med en avundsvärd grace i såväl framtoning som stil.

Hon visar medmänsklighet – och sårbarhet

Meghan har ett stort hjärta och har engagerat sig i många frågor för en mer jämställd och vänligare värld. Och, hon har också de senaste åren varit ärlig med hur jobbigt hon haft det, något som inte är en självklarhet i den kungliga världen.

Hon bryter de kungliga modereglerna

Medan svägerskan Kate satsar på klassisk elegans, har Meghan alltid haft sin egen stil, med utstickande detaljer och ibland rejäla överraskningar, och många har med spänning väntat på hennes outfits. Hon vågar till exempel bara ben, rufsig tofs och helsvart utan särskild anledning; detaljer som traditionellt sett inte passat sig för kungahuset. Meghan har under åren också tydligt valt att lyfta mindre varumärken som arbetar för hållbarhet och en bättre värld.

Hennes insatser i Suits

Man får så klart inte glömma hennes fantastiska skådespelarinsatser, varav hon kanske mest är känd för rollen som Rachel i Suits. När det blev känt att hon dejtade Harry hoppade hon inte av sin karriär direkt, utan väntade tills det blev ett passande läge att lämna serien. Och självklart bjöd hon i hela casten till sitt och Harrys bröllop.

Hon tar fram nya sidor hos Harry

Sedan Harry träffade Meghan har han varit gladare och mer tillfreds. De två ser onekligen ut att ha hittat äkta kärlek.

Hon älskar barn

Den blivande tvåbarnsmamman älskar verkligen barn och när hon träffat barn under offentliga besök har hon släppt på de strikta kungliga reglerna och tagit sig tid att möta barnen på ett öppet och naturligt sätt, på deras nivå.

Foto: TT/Instagram

Inspirerat av: Popsugar

Relaterade artiklar
Meghan Markles svåra tid: ”Jag ville inte leva längre”
12 saker som förvånade oss i Harry och Meghans intervju med Oprah
Meghan Markle: Hovet diskuterade mitt kommande barns hudfärg