Artikeln innehåller reklamlänkar
Jultröjor med Harry Potter motiv

7 magiska Harry Potter-jultröjor för alla mugglare där ute

Låt 2019 bli året då du firar jul i en fin (eller ful!) Harry Potter-jultröja. Vi vet var du hittar dem!

Den fulsnygga jultröjan blir bara mer och mer populär och sedan några år tillbaka har tröjan en egen temadag – den tredje fredagen i december. Dagen kallas för Ugly Christmas Sweater Day – något som infaller 20 december i år. I Sverige är dagen inte speciellt välkänd än så länge, men vi gissar att den kommer bli mer och mer uppmärksammad.

Men, nog om det! Om du älskar både jul, fulsnygga jultröjor och Harry Potter så är det här drömmen för dig. För nu kan du slå ihop alla dina favoritsaker här i livet och investera i en Harry Potter-jultröja. Vi vet var du hittar dem, scrolla ner och dröm dig bort!

Harry Potter-jultröjor i butik

Jultröjan Hedwig är både fin, julig och magisk på sitt sätt. Den finns på Webbhallen och kostar 499 kronor. Här hittar du den (länk till butik).

Jultröjan Hogwarts Castle är en jultröja med nio led-lampor som ger extra julkänsla. Den finns på Webbhallen och kostar 499 kronor. Här hittar du den (länk till butik).

Jultröjan Christmas at Hogwarts är en stilren – men fortfarande magisk och julig – tröja i bomull. Den finns på Kalaskungen och kostar 399 kronor. Här hittar du den.

Jultröjan Hogwarts Express är en stickad modell för dig som vill vara lite mer diskret när det gäller jultröjan. Den finns på Webbhallen och kostar 449 kronor. Här hittar du den (länk till butik).

Jultröjan Harry Potter House är en stickad modell som inkluderar flera Harry Potter-karaktärer och referenser. Den finns på Webbhallen och kostar 399 kronor. Här hittar du den (länk till butik).

Jultröjan som kanske kan passa in under kategorin ”fulsnygg jultröja”. Den finns att beställa från Amazon och kostar cirka 650 kronor. Här hittar du den.

Säg det med en tröja – som det brukar kallas. Slå ett slag för alla människors rätt till kärlek samtidigt som du firar jul i en Harry Potter-tröja. Den finns att beställa (även till Sverige) på March For LGBTQ och kostar runt 400 kronor. Här hittar du den.

Läs mer:

4 magiska adventskalendrar för dig som älskar Harry Potter

Kom i stämning redan nu! 17 jultröjor att klicka hem

Fler jultröjor: Fulsnygga varianter att klicka hem