Artikeln innehåller reklamlänkar
Presenter mors dag

Årets bästa mors dag-presenter – gör dig till hennes favoritbarn

Den 31 maj är det mors dag och visst förtjänar våra mammor allt! Så se till att skämma bort henne och passa samtidigt på att säkra platsen som favorit i syskonskaran. Här är 13 riktigt bra presenttips!

Mors dag, den heliga dagen. Dagen då vi ska visa vår mamma att vi älskar henne. Vi vet ju om att en dag inte har den förmågan, att vara avgörande för en relation. Men det är alltid fint att få höra att man är uppskattad och älskad, så vad spelar det då för roll om vi gör det lite extra på en speciell dag.

Ge bort bästa mors dag-presenten

I år infaller mors dag söndagen den 31:a maj. Har du syskon som också kommer passa på att visa sin uppskattning då? I så fall gäller det att tänka till. Hur kan du ge den bästa presenten, som säkrar din plats som favoriten i syskonskaran? Jo, du läser den här artikeln. För här kommer dem, 13 presenter som garanterat får din mamma att älska dig liiiite mer än dina syskon:

1. Skicka blommor säger vi, vad är det för speciellt med det tänker du? Jo, den här buketten från Euroflorist säger inte bara jag älskar dig till mamma, utan gör henne även till en bidragande hjälte i kampen att förebygga smittspridning av coronaviruset i utsatta områden. En del av summan går oavkortat till Barnfondens arbete. Här kan du köpa den (länk till Tradedoubler.com)

2. Vem skulle inte bli riktigt glad och känna sig bortskämd av ett par riktigt fina örhänge från Efva Attling? INGEN. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction)

3. Alla älskar en skön kaftan på sommaren, som den här marinblå från Lindex. Ge din mamma det bästa plagget som alla borde ha minst en utav i sin garderob. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

4. Just nu kan det vara svårt att ses, ge din mamma en surfplatta så ni kan ses över ett videosamtal istället! Samtidigt får hon tillgång till en helt ny värld av underhållning. Det finns stora och små, här är en mindre variant från Lenovo. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

5. En riktigt lyxig beauty-produkt går nog hem hos de flesta mammor. Detta är en body scrub från Oribe som doftar magiskt och lämnar huden mjuk och med en härlig lyster. Den perfekta presenten inför sommaren. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

6. Aller Media har ett riktigt fint mors dag-erbjudande och SÅ många fina titlar för kvinnor i alla åldrar. En prenumeration blir presenten som keeps on giving, så att säga. Hon får inte bara en överraskning när hon öppnar din present, utan varje gång ett nytt nummer dimper ner i brevlådan. Här kan du köpa en prenumeration

7. Kan man skicka en låda bubbel till sin mamma, undrar du? Självklart, säger vi. Vinoteket har flera olika lådor med vin som du kan beställa till din mamma, men bubbel är ju alltid extra lyxigt och festligt. Här kan du beställa lådan (länk till Adtraction)

8. En snygg laddplatta till hennes telefon, som denna från Native Union. Eftersom du alltid lånar hennes eller för att hon aldrig vet var hon har sin laddare? Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

9. Det finns choklad och så finns det CHOKLAD! Valrhona är en av världens lyxigaste och bästa producenter av choklad. Så om brorsan kommer med en chokladkartong från Ica lär den här smälla högre. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

10. Så fin vårnyhet från kvalitetsstarka Le Creuset. Fyra miniramekiner i härliga färger gör succé i köket. Har du tur tackar mamma dig med en chokladsufflé eller något annat gott i formarna. Här kan du köpa dem (länk till Adtraction)

11. En snygg vas är alltid en bra present. Den här vasen från Marimekko finns i vårens modefärg, blå och är en garanterat bra present till mamma. Här kan du köpa den  (länk till Ellos)

12. Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB har lanserat en kollektion av muggar med citat från författarens mästerverk. Så du ger mamma en mugg men också en evig komplimang. Win win! Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

13. Ge din mamma en spa-upplevelse hemma med Kokostars Home Spa Kit. Det innehåller fyra artiklar för behandling och omvårdnad av ansikte, händer och fötter, till exempel underbara peeling socks. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

LÄS MER:

Dagkrämer med spf – ett måste när vårsolen kommer

Nu kan du köpa sommarens flamingoflotte – här är 13 roliga uppblåsbara prylar